Muhteşem Yüzyıl hayranı Cardi B'den Şehzade Mustafa yorumu: Çok üzüldüm sana, çok!

Grammy ödüllü Amerikalı rap şarkıcısı Cardi B, tam bir Muhteşem Yüzyıl hayranı çıktı. Diziyle ilgili yorumlar yapan Cardi B, Şehzade Mustafa'nın ölümüyle ilgili "Çok üzüldüm sana, çok!" diye yazdı.

ads ads ads ads
08/07/2020

ads
Muhteşem Yüzyıl hayranı Cardi B'den Şehzade Mustafa yorumu: Çok üzüldüm sana, çok!

Muhteşem Yüzyıl hayranı olan Cardi B, diziyi soluksuz takip ediyor. Dünyaca ünlü rap'çi, diziyle ilgili görüşlerini de sosyal medya sayfasından paylaşıyor. Son günlerde diziyle ilgili yaptığı paylaşımlar da özellikle Türk takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

EN SEVMEDİĞİ KARAKTER 

Dizideki Nurbanu karakterinden nefret ettiğini belirten Cardi B. bir takipçisinin onunla ilgili yorumuna da yanıt verdi.

"O DEDİĞİN HÜRREM" 

Cardi B'nin "Nurbanu'dan nefret ediyorum" mesajına bir takipçisi "O benim kraliçem. Osmanlı tarihindeki en güçlü figür" diye yanıt verdi. Cardi B ise bu yanıta "Üzgünüm tatlım. O dediğin Hürrem" yazdı.

MUSTAFA'NIN ÖLÜMÜNE ÜZÜLDÜ 

Cardi B. Mehmet Günsür tarafından canlandırılan Şehzade Mustafa'nın öldürüldüğü sahneleri izledikten sonra da "Gerçekten üzgünüm" yorumunu yaptı.

Bir takipçisinin "Mustafa öldüğünde ağladın mı?" sorusuna da "Ben Hürrem'in takımındayım. Ama Mustafa'nın ölümü gerçekten üzücüydü" yanıtını verdi.

AŞK-I MEMNU'YU ÖNERDİLER 

Sürekli Muhteşem Yüzyıl dizisini takip ettiğini belirten paylaşımlar yapan Cardi B'ye bazı takipçileri de Aşk-ı Memnu dizisini izlemesini önerdi. 

08/07/2020 12:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Muhteşem Yüzyıl, Cardi B, Magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.