Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un ayrılma sebebi Eser Yenenler mi?

ads ads ads ads
21/08/2017

ads
Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un ayrılma sebebi Eser Yenenler mi?

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinin boşanma kararının perde arkasında Eser Yenenler'in olduğu iddiasına Dalkılıç, açıklık getirdi.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın ayrılığının arkasında Eser Yenenler'in etkili olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan Eser Yenenler'e arkadaşı Murat Dalkılıç sahip çıktı.

Dalkılıç, sosyal medya hesabından, "Eser'i böyle bir şeye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle doğrusunu bilmediğiniz haberleri yazarken?" açıklamasını yaptı.

İddiaya göre, Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Çeşme'de bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinleşmesi için Dalkılıç'ı evine davet etti. İlerleyen saatlerde kız arkadaşlarını da eve çağırdı. O geceden haberdar olan Merve Boluğur çılgına döndü ve boşanma kararı aldı.

Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Merve Boluğur’la iki yıl süren evliliklerini noktalama kararı aldıklarını yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Haklarında çıkan ayrılık iddialarını sürekli yalanlayan Boluğur ile Dalkılıç, sonunda iddiaların gerçek olduğunu, evliliklerinin boşanma noktasına geldiğini doğruladı.

21/08/2017 14:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Murat Dalkılıç, Merve Boluğur
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.