Mustafa Sandal eski sevgilisi Tuba Ünsal’a gözlerine bakarak söyledi

Geride bıraktığımız akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne çıkan Mustafa Sandal, müzik hayatında 25. yılını da kutladığı böylesine özel bir gecede başarılı bir performans sergiledi. Sandal, kendisini izlemeye gelenler arasında eski sevgilisi Tuba Ünsal'ı görünce ona takılmadan edemedi.

ads ads ads ads
02/08/2019

ads
Mustafa Sandal eski sevgilisi Tuba Ünsal’a gözlerine bakarak söyledi

Müzik hayatındaki 25. yılını kutlayan pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle bir araya geldi. Tuba Ünsal, Nur Fettahoğlu, Çiğdem Batur, Nihan Akın, Reyhan Karaca, Hakan-Derya Balta, Hakan Sabancı, Sandal’ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Sandal, dinleyenler arasında yer alan eski sevgilisi Tuba Ünsal’a sahneden seslenip, “Muhteşem bir ilişkimiz vardı” ifadelerini kullandı.

TUBA ÜNSAL’A SESLENDİ

Sandal bir ara kendisini izleyenler arasında bulunan eski sevgilisi Tuba Ünsal’a sahneden seslenip, “Giriş, gelişme ve sonuç olarak muhteşem bir ilişkimiz vardı. Hatta o dönem yazmış olduğum, ‘Tek Geçerim’ şarkısı giriş, ‘Pazara Kadar’ şarkısı gelişme ‘Kopmam Lazım’ parçası ise ikimiz için de muhteşem bir gol oldu” diyerek herkesi güldürdü.

EMİNA YANITI

Yaşanan diyalogda bir seyircinin “Aman Emina Hanım duymasın!” sözlerine yanıt veren Sandal, “Arkadaşlar o iş bitti artık, yapacak bir şey yok” dedi.

02/08/2019 11:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mustafa Sandal, Tuba Ünsal
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.