Muz kolilerinden bakın ne çıktı…

ads ads ads ads
24/09/2018

ads
Muz kolilerinden bakın ne çıktı…

Teksas'taki cezaevi kurumları, olayı "Hayat size bazen limon verir. Bazen muz verir. Bazen de hiç ummadığınız bir şey verir" diyerek esprili bir dille duyurdu. 45 koli muzun altına gizlenen 540 paket kokaini kimin gönderdiği henüz bilinmiyor.

ABD'nin Teksas eyaletinde bir cezaevine bağışlanan muz kolilerinde yaklaşık 18 milyon dolarlık kokain çıktı. Teksas'ta cezaevlerinden sorumlu kurumun Facebook sayfasında esprili bir dille kaleme alınan duyuruda, "Hayat size bazen limon verir. Bazen muz verir. Bazen de hiç ummadığınız bir şey verir" denildi.

Açıklamaya göre, satılamayacak kadar olgunlaştığı için bağışlandığı belirtilen ve serbest liman bölgesinden gönderilen muzlar, Cuma günü hapishaneye ulaştı. 45 kolinin tabanında muzların altına gizlenmiş toplam 540 paket kokain bulundu. Kokainin piyasa değerinin 17 miyon 820 bin dolar olduğu açıklandı. ABD gümrük ve sınır muhafaza ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor. Kokaini kimin gönderdiği ve alıcılarının kim olduğu henüz bilinmiyor.

24/09/2018 21:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Muz kolilerinden bakın ne çıktı…, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.