Aşıklar köprüyü kilitledi

Frankfurt’ta Sevgililer Günü sebebiyle Main Nehri üzerindeki demir köprü, birbirlerine sadakat sözü veren aşıkların kilitleriyle dolup taştı.

ads ads ads ads
13/02/2019

ads
Aşıklar köprüyü kilitledi

Avrupa’nın finans merkezi Almanya’nın Frankfurt kentinde Main Nehri üzerindeki demir köprü, Sevgililer Günü sebebiyle asma kilitlerle doldu.

Avrupalı çiftler, aşklarının şu anki gibi kalması için köprüye asma kilit takıp anahtarını nehre atıyor. Birbirlerine ölene kadar sadakat sözü veren aşıklardan geriye kalan asma kilitler, renkli görüntüler oluşturuyor.

Asma kilitler, Avrupa’da aşıkların sevgilerini göstermek için seçtikleri en yaygın hurafeler arasında yer alıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan köprüde yüzlerce kişi kilitlerle özçekim yapmayı da ihmal etmiyor.

Frankfurt'a gelen bir Türk ziyaretçi, Avrupalıların kilit çılgınlığını Türkiye'deki bez parçası bağlamaya benzeterek, “Burası Almanya’nın en çok ziyaret edilen köprülerinden biri. Herkes kilitlerle fotoğraf çekinmek için buraya geliyor. Çünkü çeşitli ebatlarda binlerce kilit gerçekten de ilginç ve güzel bir görüntü oluşturmuş” dedi.

13/02/2019 17:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aşıklar, köprüyü, kilitledi, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.