Coco Bongo Island Küllerinden Doğuyor 

ads ads ads ads
22/05/2019

ads
Coco Bongo Island Küllerinden Doğuyor 

Girne’nin en gözde mekânı Coco Bongo Island, 24 Mayıs Cuma gecesi kapılarını eğlence severler için yeniden ve yenilenen yüzü ile açıyor. Geçtiğimiz sezon adından en çok söz ettiren mekânları arasında yer alan Coco Bongo Island, bu yıl da yenilenen eşsiz mimarisiyle eğlence sektörüne yön verecek.

ADANIN EN YENİ YÜZÜ

Cratos Premium Hotel bünyesinde bulunan Coco Bongo Island sezon boyunca aerial dans show, şampanya ikramları, özel şovları ve adanın en iyi DJ performansları ile bu yaza da damgasını vuracak. “Seasons of the Phoenix” sloganı ile benzersiz ambiyansı ve yenilenen konsepti ile adeta küllerinden yeniden doğarak herkesi kendine hayra bırakacak. Ada’nın en iyi DJlerinden Doğuş Kılıç, Jumilian Kidz (Görkem Dereli) ve Can Sezgin açılışa özel hazırladıkları en iyi setleri ile dinleyicilerine müzik şöleni yaşatmak için sabırsızlanırken, Coco Bongo Island, misafirleri için özel şovlar ve sürpriz detaylarla geceyi daha da görkemli ve özel kılmayı planlıyor.

Coco Bongo Island, denizin üzerinde lounge keyfi, damağınıza laik eşsiz füzyon lezzetleri ve buz gibi deniz suyu jakuzileri ile yaz boyunca haftanın altı günü eğlence hayatının nabzını tutmaya devam edecek.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM

Önümüzdeki günlerde kabin başına geçecek 2 yıldır Cumartesi gecelerinin resident DJ’i EKKO, Amsterdam’ın en ünlü kulüplerinden Escape Club’ın efsane resident DJ’i RAYMUNDO, Türkiye’nin en ünlü sanatçılarına remixler yapan, Take Control setlerinin sahibi ve en sosyete kulüplerin gözdesi DOĞUŞ ÇABAKÇOR. AROMA, SEA LA QUE SEA ve COCO BONGO şarkıları ile yaz listelerinin en üst sıralarında yer alan DJ SAVA ve güzeller güzeli Carine. Adamızın en çok beğenilen Türkiye’de de büyük kitlelerin beğenisini kazana FİKRİ KARAYEL ve 80’ler 90’lar jenerasyonunun en çok rağbet gösterdiği We Love 80’s 90’s etkinlikleri ile bu yaza ismini altın harflerle yazdıracak.

22/05/2019 15:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Coco Bongo Island, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.