DJI Osmo Pocket harici mikrofon aksesuar satışta

ads ads ads ads
21/03/2019

ads
DJI Osmo Pocket harici mikrofon aksesuar satışta

Gimbal özelliği bulunan ve geçtiğimiz aylarda satışa sunulan DJI Osmo Pocket kamerasına harici mikrofon bağlamayı sağlayan aksesuar piyasaya sürüldü.

Özellikle YouTube ve benzeri platformlarda videolu içerik üretenlerin heyecanla karşıladığı ve kullanmaya başladığı ürünlerden biri olan DJI Osmo Pocket video kamerasına harici mikrofon takmayı sağlayan aksesuar kullanıma sunuldu.

Ürünle beraber tanıtıldığı halde satışa sunulmayan ürün nihayet kullanıcılarla buluştu. Cihazın üzerinde bulunan Type-C bağlantısına takılarak kullanılan mikrofon aksesuarı 3.5 mm mikrofonların ürüne bağlanmasını sağlıyor.

Satış fiyatı 39 dolar olarak açıklanan mikrofon bağlantı aksesuarı standart TRS bağlantısına sahip. Yani eğer telefonlar için tasarlanan bir TRSS mikrofonla beraber kullanmak isterseniz bir dönüştürücüye ihtiyacınız var. Ama standart bir mikrofonla kullanırsanız bu tarz bir ihtiyacınız olmuyor.

İlk olarak ABD'de satışa sunulan DJI OSMO Pocket 3.5 mm Adaptörü'nün fiyatı ise 39 dolar olarak açıklandı. Ürünün kısa bir süre sonra ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyoruz.

21/03/2019 17:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DJI Osmo Pocket harici mikrofon aksesuar satışta, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.