Dolunaya dikkat! Burçları nasıl etkileyecek...

Oldukça yoğun bir haftaya giriş yaptık, bir taraftan Yay burcunda Dolunay, Mars/Plüton etkileşimi diğer yandan Güneş’in Yengeç burcuna geçişi! Bu zorlu hafta burçları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

ads ads ads ads
17/06/2019

ads
Dolunaya dikkat! Burçları nasıl etkileyecek...

Oldukça yoğun bir haftaya giriş yaptık, bir taraftan Yay burcunda Dolunay, Mars/Plüton etkileşimi diğer yandan Güneş'in Yengeç burcuna geçişi! Geçtiğimiz haftayı pek de aratmayacak gerginlikler söz konusu olacak.

Yay Dolunay’ı ile Yay'ın sembolize ettiği yolculuklar, yurt dışı konuları, akademik eğitimler, yabancılarla iletişim, hukuki işler, basın ve yayın işleri gibi alanlarda bu dönemde kararlı bir biçimde hedeflerimize odaklı bir enerjiyle hareket edebiliriz. Bu Dolunay zamanı Venüs de İkizler burcunda ve Güneş ile beraber duruyor. Oldukça sosyal arkadaşlarla grup aktiviteleri ve zihinsel projelerle dolu olacağımız bir dönem. Topluluklarla yapacağınız eğitimler, yolculuklar, satış ve pazarlama işleri bu zamanda aktif olacağınız alanlardır. Mars/Plüton etkileşimi ile de özellikle aile ve iş konusunda diktatörvari davranışlardan uzak durmanızda fayda var. Hem ile hem de iş konusunda ciddi sorunlar, streslerle uğraşmamız gerekebilir. Bu alanlarda olabildiğince sakin kalmakta fayda var.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcundaki Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer, ev alım ve satım, yer değiştirme, kiralama ile ilgili konular bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular olacaktır. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Aile ile ilişkilerde gerginlikler, ani, beklenmedik, sürpriz eylemler, gelişmeler meydana gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta risk almaya, meydan okumaya çok daha meyilli olacaksınız. Ani, sert, sivri çıkışlar yapabilirsiniz. Sakarlıklara, minik kazalara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

Hayatınızın gidişatı ile ilgili stresli, fakat değişim getiren durumlar ortaya çıkabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça mücadele etmeniz gerekebilecek, biraz göze göz dişe diş moduna bürünebileceksiniz. İşinizle ilgili bir değişim söz konusu olabilir. Uzlaşma zemini oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Dolunay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda!

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular ise seyahatler, iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aile eşrafı üzerine olacaktır. Eğer kitap yazmak istiyorsanız süper bir zaman diliminde olacaksınız. Türlü seyahatlere çıkmak için fırsatlarınız olacaktır. Her türlü iletişim trafiğiniz rahat bir şekilde akacaktır. Tüm iletişim araçları ile oldukça yoğun ve aktif iletişim içinde olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Lütfen yola çıkacak olanlar aracınızın kontrollerini, muayenelerini..vs ne gerekiyorsa yaptırın, minik sorunlar tadınızı kaçırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınız ile gerginlikler oluşabilir. Bilgi, iletişim, seyahatlerle ilgili konularda gerginlikler oluşabilir, fikirlerinizi ifade etmek için çok daha fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Akrabalarla ilişkilerde, yurt dışı, yabancılar, tanıtım, reklam gibi konularda gerginlikler oluşabilir.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise Dolunay desteği ile bitebilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular ise kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Bu mesela evdeki büyük bir elektroniğin bozulması ile olabileceği gibi, beklenmedik sürpriz bir ödeme şeklinde de ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Finansal konular veya sahip olduğunuz eşyalar üzerinden kimseyle takışmamanızı tavsiye edebilirim.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Süper güç ve motivasyon verecek, adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Aile, yaşadığınız yer, yuvanızla ilgili kontrolü ele alıp, yeniden düzenlemeniz, disipline etmeniz gerekebilir. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

Özgürlük temaları çok daha net bir şekilde vurgulanabilir hayatınızda. Meydan okumaya daha müsait olabilirsiniz. Bunun yanı sıra ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ile ilgili daha savaşçı, tahrik edici, karşı tarafı kışkırtıcı davranışlar içinde bulunabilirsiniz veya karşı tarafın yaptığı veya söylediği bir takım hareketler size çok fazla batabilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. 

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular bilinçaltı, korkular, kayıplar, kabuğunuza çekilme, kontrol dışı gelişen olaylar, durumlar, yalnızlık ihtiyacınızın artması, hastalıklar, kayıplar gibi durumlarla uğraşmanız söz konusu olabilecektir. Evet kabul ediyorum biraz sevimsiz ama benim elimden gelen bir durumda yok açıkçası. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kontrol dışı gelişen bir takım olaylar sizi fazlası ile yorabilir. Bu hafta elde olmayan koşullar yüzünde harcamalarınızda artışlar meydana gelebilir.

İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Olası çıkacağınız seyahatlerde trafikte dikkatli olmakta yarar var, bunun yanı sıra aracınızın aniden arıza verebilir. Bu yüzden bakım ve kontrollerini yaptırmanızda yarar var.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular bu süreçte inanılmaz sosyalleşecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Arkadaşlarınızı yönetmeniz, idare etmeniz, yönlendirmeniz gerekebilir. Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Yalnız gökyüzündeki  gerginlik yüzünden kazançlar, para, özel hayat, sosyal ilişkiler üçgeninde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla ortak yatırımlar, ortak işler, ofis açmak, şirket kuracak olanlar daha temkinli gitmelerinde fayda var. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz gergin bir hat üzerinde olacak. Ani ve sert çıkışlar sizleri zor duruma sokabilir. İş hayatından kazandığınız gelirlerle ilgili minik problemler yaşayabilirsiniz.

Libidonuz artabilir, özel yaşamınız, aşk hayatınız için daha fazla mücadele, efor sarf etmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki kişi ile meydan okuma noktasına gelebilirsiniz. Spor yapanlar, bu hafta vücudunuzu çok fazla zorlamamaya dikkat edin, riskli aktivitelerden girişimlerden bir süreliğine uzak durmakta yarar var. Hayatınızda bazı şeyleri kontrol altında tutmaya çalışırken, dikkat edin dengenizi kaybetmeyin.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular kendinizi gösterebileceğiniz konular iş ve kariyerinize ilişkin konular olacaktır. İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Bu beklediğiniz bir iş haberini yüzünden olabilir, bir türlü gelmek bilmeyen, yöneticinizden beklediğiniz bir haberle ilgili olabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız yer ve yuva da bu stresten nasibini alacağa benziyor.Aile içinde minik bir sağlık durumu atlatılabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda stres ve baskı altında hissedebilirsiniz kendinizi, çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konulardaki gerginlik ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Özgürlük ihtiyacınız bu hafta daha da çok artabilir, risk almaya çok daha meyilli olabilirsiniz. Evi yuva, aile, yerleşime ait konularda da aynı şekilde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu hafta hayatınızda birçok alana meydan okurmuşçasına yaklaşabilirsiniz. İş kariyer, ev, yuva, aile, ortaklık,evlilik ile ilgili konular oldukça stres altında, beklenmedik, sürpriz ve ani değişimlerin eşiğinde olacaktır.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda Dolunay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular tatil planları, nereye ne şekilde gitsem, rezervasyonlar, statü sahibi kişilerle birlikte olmak ve onlardan destek görmek mümkün olacaktır. Bu bir aylık süreçte seminer verebilir, kalabalık gruplara seslenmeniz gerekebilir. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Koşulları ve şartları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Bu stresin birkaç nedeni olabilir, olası tatil planınız dilediğiniz gibi gitmeyebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle rekabet duygusu yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Ya da geçmişe ait bir takım konular yeniden pişirilerek önünüze sunulabilir veya beklenmedik bir fatura yüzünden veya toplu ödeme yüzünden stres çıkabilir ortaya. Yine hukuksal olarak bitmesini beklediğiniz bir konu bir sonraki celseye atabilir. Bu hafta sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir. Bu hafta fikir tartışmaları çokça meydana gelebilir, fikirlerinizi, düşüncelerinizi konuştuğunuz kişilere kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz, fikirlerinizi savaşçı bir şekilde dile getirebilirsiniz.

Yine tanıtım, medya, halkla ilişkiler, pazarlama, ithalat, ihracatla ilgili konularda bir takım gerginlikler oluşabilir. Aslında tam bir değişim, dönüşüm süreci içindesiniz. Belki de hayatınızın bir dönüm noktası ama gerçekten önemli kararlarınız için Eylül ayını beklemekte yarar var.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Bu Dolunay sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip! Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Özellikle ortaklaşa yeni projeler riskli olabilir. Bunun yanı sıra bir yakınınızla, akrabanızla ilgili bir rahatsızlık, hastalık..vb haber keyfinizi kaçırabilir, ama çabuk atlatılabilecek bir şeydir. Mahkeme sonucu tazminat ve nafaka gibi konularda ödeme almakta gecikmeler meydana gelebilir.

Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir, bu harcamalar sağlıkla ilgili konularda olabileceği gibi, yakınınız, ortağınız, eşinizin bir takım yanlış kararları yüzünden de olabilir. Bu hafta sıkça çevrenizde gelişen olaylara karşı muhalif olabilirsiniz, beklenmedik ve sürpriz hamilelikler, çocuklarla ilgili harcamalar oluşabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu Dolunay zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşınıza önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz zor, ama yardım gereken konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar başlayabilir hayatınızda. Bunun yanı sıra yalnız olanlar, yeni tanışacakları kişilerle güzel ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz bu hafta bunu deneyimleyebilirsiniz. Evinizde bazı elektronik aletlerde bozulmalar meydana gelebilir, ev, yerleşim, aile ile ilgili konularda beklenmedik sürpriz harcamalar, masraflar ortaya çıkabilir.

Aile içinde gerginlikler havada uçuşabilir, özgürlük ve hareket etme ihtiyacınız artabilir, risk almaya meyilli olabilirsiniz. Bu hafta ikili ilişkiler, finans ve ev, yuva gergin hat üzerinde olacak. Bu konularda şartlarda beklenmedik, sürpriz ve ani değişimler meydana gelebilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş ve çalışma ortamınızla ilgili konular, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz olacaktır. Bu dönem bir çok yeni iş projeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakat iş ile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır.Büyük beklentiler içine girmeyin. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Bu hafta perde arkasında dönen bir oyunlar, dedikodular, gizli düşmanlıkları fark edebilir ve bunlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

Sağlıkla ilgili konularda aynı şekilde dikkat çekici olacaktır. Önemli rahatsızlıklar meydana gelebilir, bağırsaklarınız, baldırlarınız, hassas olabilir. Minik bir operasyon gündeme gelebilir. Bu arada olası seyahatlere çıkacak iseniz, lütfen kullanacağınız aracınızın son bakımını yaptırmayı unutmayın, trafikte sakin kalmaya dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftaya Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Bu hafta Güneş artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızı her an çalabilir hem de sürpriz bir şekilde. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu bir aylık süreçte olumlu koşullarla karşılaşabilirler, sanat dahil her türlü yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Hafta boyunca Mars ile Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Bunun yanı sıra riskli finansal yatırımlardan, aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Dönem yatırım dönemi değil, tabi son karar size ait.

Şimdi gelelim diğer etkilere, özel hayatınız ve arkadaşlık ve sosyal ilişkileriniz gergin fay üzerinde. Bu konularda ekstra mücadeleye çağırılabilirsiniz, arkadaşlarınızla tartışmalar meydana gelebilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık gruplarda sizlerle aynı düşünceye sahip olmayan kişilerle birden kendinizi münakaşa içinde bulabilirsiniz. Kaynak:Sözcü

17/06/2019 10:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dolunay, burç, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.