Fikri Maraşalı: Yeniden sokağa çıkacağız

ads ads ads ads
16/01/2020

ads
Fikri Maraşalı: Yeniden sokağa çıkacağız

Yol Yoksa Seyrüsefer da Yok Grubu'nun kurucusu Fikri Maraşalı sosyal medyadan yaptığı açıklamada 

“Hükümetten gerekli açıklamaları görmediğimiz takdirde, 1-2 hafta içinde çok daha iyi organize olarak çok daha planlı ve programlı bir şekilde yeniden yollarda olacağız” dedi.

Fikri Maraşalı'nın açıklaması şöyle:

Sevgili arkadaşlar dünkü eylemimizden dolayı sizlere bu sayfadaki katılan katılmayan herkese destekleriniz için teşekkür etmek istedim..
Tamamen içten samimi ve doğal hiç bir partiye oluşuma ve kuruluşa bağlı olmadan halkın kendinin Sizlerin gerçekleştirdiği bu güzel toplantıda hiç kimsenin taşkınlık yapmadan, kimsenin burnu kanamadan gururlala ve başarıyla ayrıldığımız için sonsuz mutluluk duyuyoru...
Sayımızın giderek artacağına olan insancım’la bu gün hükümete verdiğimiz süre bittiği andan itibaren gerekli açıklamaları görmediğimiz taldirde 1/2 hafta içinde çok daha iyi organize olarak çok daha planlı ve programlı bir şekilde yeniden yollarda olacağız ve bunu, bu halkın hariketini hiç kimse engelleyemeyecektir...
Bize hiçbir maddi karşılık beklemeden destek veren tüm arkadaşlara verdikleri destek için teşekkür ederken...
Biz hep birlikte olursak birlik olursak başaramayacağımız hiç bir şeyin olmadığını artık anlamanızı ve çok daha katılımcı ve çok daha sesisimizi çıkararak bizlere katkı vermenizi beklediğimi ifade ederken..
Herkese sevgi dolu kazasız belasız çok daha bir Kıbrıs hayalimizle teşekürlerimizi sunuyoruz...
İyiki varsınız 

16/01/2020 16:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fikri Maraşalı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.