Galatasaray, Kayserispor'u 3-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, konuk ettiği İstikbal Mobilya Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.

ads ads ads ads
20/04/2019

ads
Galatasaray, Kayserispor'u 3-1 mağlup etti

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği İM Kayserispor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla lider Başakşehir'le olan puan farkını 2'ye indirdi.

Spor Toto Süper Lefter Küçükandonyadis Sezonu 29. hafta maçında Galatasaray, sahasında İM Kayserispor'u konuk etti.

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamayan ve Kadıköy'de 2 puan bırakan Sarı-Kırmızılılar, Kayserispor karşısında 1-0 geriye düşmesine karşın sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 59 puana yükselerek maç fazlasıyla Medipol Başakşehir'le olan puan farkını 2'ye indirdi.

Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri Mbaye Diagne (2) ve Yuto Nagatomo kaydederken, Kayserispor'un tek golü Kravets'ten geldi.

Kayserispor'da Tiago Lopes, ilk yarıda çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve konuk ekip uzun bir süre maçı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Galatasaray'da Mbaye Diagne biri penaltıdan olmak üzere 2 kez fileleri havalandırdığı maçla birlikte Galatasaray'daki gol sayısını 8'e çıkarırken, toplamda 28 gole ulaşarak Bafetimbi Gomis'e ait olan gol rekoruna yalnızca 1 gol uzaklıkta kaldı.

20/04/2019 21:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galatasaray
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.