Gazimağusa’da çirkin olay…

ads ads ads ads
18/10/2019

ads
Gazimağusa’da çirkin olay…

Gazimağusa’da bir üniversiteye ait öğrenci otobüsünde ayakta durmak suretiyle okula gitmekte olan M.İ isimli bir kız öğrenciye cinsel tacizde bulunan İran vatandaşı Farhad Yahyavi şikâyet üzerine tutuklandı.

Zanlı dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı. Meselenin tahkikatını yapan polis memuru Halil Metin yemin altında vermiş olduğu şahadetinde zanlının 15.10.19 tarihinde okul otobüsünde seyahat etmekte olduğu bir esnada önünde durmakta olan M.İ isimli bir kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğunu aktardı. Zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını belirten tahkikat memuru bir soru üzerine zanlı aleyhine 4 görgü tanığının mevcut olduğunu belirtti.

Mesele ile ilgili tahkikatını tamamladığını belirten tahkikat memuru zanlının ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla teminata bağlanmasını talep etti.

Şahadeti değerlendiren kıdemli yargıç Çiğdem Güzeler zanlının KKTC haricine çıkışını men ederek kimlik, pasaport ve seyahat belgelerini polise teslimi, 2 bin TL nakdi teminat yatırması ve haftada 1 gün polise ispat-ı vücut etmesi şartıyla serbest kalması yönünde emir verdi. Ayrıca şartları yerine getirmemesi halinde 45 günü geçmemek kaydıyla hükümsüz tutuklu olarak merkezi ceza evine gönderilmesi yönünde de emir verdi.

18/10/2019 19:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gazimağusa’da çirkin olay…, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.