Joker Filminin Yönetmeni Doğruladı: Film 18+ Olacak

ads ads ads ads
17/06/2019

ads
Joker Filminin Yönetmeni Doğruladı: Film 18+ Olacak

DC’nin yeni çekilen Joker filminin yetişkinlere yönelik (18+) olacağı uzun süredir konuşuluyordu. Filmin yönetmeni Todd Phillips de amacının +18 bir film çekmek olduğunu açıkladı.

Warner Bros, DC evrenini sinemada da işler hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Firma, Jarde Leto'nun genel olarak hayal kırıklığı ile karşılanan Joker yorumundan sonra karakterin saygınlığını geri kazandırmak için farklı bir film üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Pazar günü Instagram’da filmin kamera arkasından bir gönderi paylaşan Phillips, yorumlarda adeta soru yağmuruna tutuldu. Filmin genel olarak hangi kategoriye gireceğini soran bir kullanıcıya cevap veren yönetmen, filmin yetişkinlere yönelik olacağını açıkladı.

Soru: “MPAA (Motion Picture Association of America) derecesi?

Todd Phillips: @thegabrielscott R rated (18+) olacak. Bu soru bana çok soruldu. Herkesin bildiğini varsaydım. Üzgünüm.”

MPAA, filmleri tamamlanana kadar herhangi bir değerlendirmeye tabii tutmuyor, derecelendirmiyor. Joker filmi de resmi olarak bir puanlamaya sahip değil. Bu nedenle Phillips’in yaptığı yorum, filmin derecesinden ziyade amacını ortaya koyuyor.

Yeni gelecek olan Joker filminde, efsanevi karakterin kökenini öğreneceğiz, daha doğrusu şimdiye kadar kökeni olmaya en yakın hikayeyi. Filmde başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck’in nasıl delirdiğine adım adım şahit olacağız. Joaquin Phoenix’in canlandıracağı karakter, zihninin çarpıklığı ve karanlığını ortaya koyacak.

Joker filmi 4 Ekim’de sinemalarda olacak.

17/06/2019 13:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: joker, batman, film
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.