LİMON ile Faturaları Ödemek Artık Çok Kolay

ads ads ads ads
18/01/2019

ads
LİMON ile Faturaları Ödemek Artık Çok Kolay

Ülkemizin uluslararası teknoloji geliştirme firması olan Başel Holding ve ülkemizin en köklü ve büyük bankalarından olan Limasol Türk KOoperatif Bankası işbiliği ile halkımızn hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir ödeme platformu hayata geçiyor. LİMON (Limasol Online) ismiyle hizmet verecek olan platform ile vatandaşlarımız elektrik faturasından su faturasına ülkemizdeki her türlü kuruma ait faturayı hızlı, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde ödeme imkanı kazanıyor. Ayrıca LİMON ile kredi kartıyla faturalarını taksitlendirebiliyor.

Vatandaşlarımız isterlerse ülkemizin dört bir tarafında bulunan marketten kırtasiyeye birçok farklı işletmedeki 500 ayrı LİMON noktasından (bayilerden) ödeme yapabilirken, LİMON mobil uygulaması ve ya Limasolonline.com web sitesi üzerinden dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar her an her dakika (7/24) online olarak (kredi kartına taksitlendirme seçeneği ile) hızlı güvenilir sorunsuz bir şekilde ödeme yapma imkanı kazanıyor.

Ülkemizin uluslararası teknoloji markası Başel Holding yatırımlarından biri olan Wide Area Payment Systems şisketi tarafından geliştirilen ve Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın bankacılık tecrübeleri ile hayata geçen LİMON ödeme platformunun bugün 500 olan bayi sayısı 2019 yılı sonuna kadar 1500’e çıkarılacak. 444 41 41 numaralı telefonu arayarak kolaylıkla bayi olunabilen sistem sayısında bu yıl içinde 1000 işletme daha ek gelir kazanabilecek.

18/01/2019 11:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: LİMON, fatura, haber, kıbrıs, LİMON ile Faturaları Ödemek Artık Çok Kolay
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.