Mark Zuckerberg'in saniyelik kazancı 70 dolar 

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg aynı zamanda dünyanın en zengin insanlarından biri.

ads ads ads ads
16/05/2018

ads
Mark Zuckerberg'in saniyelik kazancı 70 dolar 

Yapılan hesaplamaya göre Zuckerberg günlük ortalama 6 milyon dolar yani saniyede 70 dolar kazanıyor. Son zamanlarda milyonlarca kullanıcısının verilerini sızdırmakla gündeme gelen Facebook'un kurucusundan yeni bir gelişme geldi. Yapılan hesaplamaya göre dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in günlük kazancı 6 milyon dolar. Buda saniyede 70 dolara denk geliyor.

GÜNDE 6 MİLYON KAZANIYOR

Forbes'a göre yaklaşık 74 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Zuckerberg doğumundan beri her gün ortalama 5.97 milyon dolar kazandı. Hesaplandığında Zuckerberg, her nefes aldığında 70 dolar kazanmış oluyor.

JEFF BEZOS İLK SIRADA

En zenginler listesinde 132 milyar dolarla ilk sırayı alan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un ise doğduğundan beri günlük kazancı 6.8 milyon dolara denk geliyor. Yine genç yaşta servet sahibi olan isimlerden olan ve şu anda 62 yaşında olan Bill Gates'in günlük kazancı 4 milyon dolara, 87 yaşındaki ünlü yatırımcı Warren Buffett'ın günlük kazancı ise yaklaşık 2.7 milyon dolara denk geliyor.

16/05/2018 13:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: facebook, mark, zuckerberg, medya, teknoloji, sosyal,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.