Marvel'dan spoilerlara karşı tepki!

ads ads ads ads
18/04/2019

ads
Marvel'dan spoilerlara karşı tepki!

Marvel, Avengers: Endgame spoiler videosuyla ilgili duyuru yaptı.

Marvel'ın bir dönemini sona erdirip yeni bir evreye geçişini sağlayacak olan Avengers: Endgame ile ilgili dün akşam saatlerinden beri sosyal medya üzerinde dolaşan spoiler videosu ortaya çıkmıştı.

Marvel ise buna karşılık olarak sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bu açıklamada Marvel hayranlarına çağrıda bulundu.

İzleyicileriyle buluşmasına sayılı günler kalan Avengers: Endgame filminden elden ele dolaşan bir spoilerın olduğu gündemdeki yerini koruyor. Bu sırada Marvel'dan bir duyuru geldi. Bu duyuru, Marvel hayranlarına hitap ediyordu. Duyuru şu sözleri içeriyor:

"Dünyadaki en harika hayranlara, Birkaç gün içerisinde Avengers: Endgame filmini göreceğiz. Herkes filmi ilk gün izleyemeyebilir. Sizden filmin vizyona girmesinden birkaç hafta sonrasına kadar hikayeyi ya da konunun detaylarını Marvel hayranlarıyla paylaşmayarak sessiz kalmanızı talep ediyoruz. Filmin hem sizin için mahvolmaması için, hem de sizin başkalarına spoiler vermemeniz için sosyal medyayla olan mesafenizi korumanızı talep ediyoruz.

Biliyoruz ki tüm gün bunu konuşmak istiyorsunuz. Ama her şeyin zamanı vardır. Sabırlı olmanızı, sakin kalmanızı ve spoilerlara maruz kalmamanızı rica ediyoruz. Filme dahil olan herkes son üç yılda yüksek oranda gizlilikle çok sıkı çalıştı. Şimdi filmi arkadaşlarımız için mahvetmemek adına bizim sıramız geldi. Gelecek haftalarda Endgame'i gördüğünüz zaman aynı gizliliği korumanızı istiyoruz. Böylece tüm arkadaşlarımız filmi ilk kez izlediklerinde aynı deneyime sahip olabilirler..."

25 Nisan 2019 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak olan Avengers: Endgame'in konusu ise şöyle: "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nın ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür.

Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, Örümcek-Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler.

Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir.

Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir...

18/04/2019 15:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Marvel’dan spoilerlara karşı tepki!, HABER, KIBRIS,
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.