Samsung Notebook 9 Pen tanıtıldı!

S-Pen teknolojisini farklı bir boyuta taşıyan Samsung, Notebook 9 Pen'i tanıttı

ads ads ads ads
14/12/2018

ads
Samsung Notebook 9 Pen tanıtıldı!

Dokunmatik ekran destekli kalemler her ne kadar birçok kullanıcı için gereksiz görülüyor olsa da Samsung'un bunun peşini bırakacağını sanmıyorum. Galaxy Note serisi ile hayatımıza giren S-Pen, teknolojinin gelişmesi ile beraber artık farklı bir boyut kazanmaya başladı. Özellikle bu yarışın içerisine Apple markasının da girmesi işleri iyice kızıştırdı.

Eğer bir S-Pen severseniz o zaman Samsung'un size güzel bir haberi var çünkü telefon deneyimini bilgisayar ekranlarına taşımayı düşünen Samsung, Samsung Notebook 9 Pen'i resmi olarak duyurdu. 13 inç ve 15 inç olmak üzere toplamda iki farklı cihaz seçeneği ile çıkacak olan Notebook 9 Pen, 8. nesil Intel Core işlemciden gücünü alıyor.

LPDDR3 RAM'e sahip olan bilgisayarlarda parmak izi okuma teknolojisi de dahil edilmiş durumda. Genel olarak ürünlerinde plastik malzeme kullanmayı seven Samsung, bu sefer alüminyum gövde kullanmayı tercih etmiş gibi duruyor. Kalemi ile beraber kutusunda gelen Notebook 9 Pen, 1400 dolarlık fiyatı ile de S-Pen severlerin yüzünü güldürecek.

14/12/2018 17:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung Notebook 9 Pen tanıtıldı!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.