Tweet düzenleme butonu yolda!

Twitter, kullanıcıların oldukça başını ağrıtan Tweet'lerle ilgili değişikliğe gitmeye hazırlanıyor

ads ads ads ads
12/11/2018

ads
Tweet düzenleme butonu yolda!

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından Twitter, kullanıcıların oldukça başını ağrıtan Tweet'lerle ilgili değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Twitter CEO'su Jack Dorsey, sosyal ağda gönderilen ‘tweet'lerdeki yazım hatalarını düzeltmek için bir düzenleme düğmesini düşündüklerini ifade etti. Hindistan'ın Yeni Delhi'nin kentinde düzenlenen bir etkinlikte konuşan şirketin kurucusu ve CEO'su Dorsey, kullanıcıların bu konuda yaşadıkları sıkıntıları anladıklarını ve buna bir çözüm bulmak için en uygun yolu bulacaklarını belirtti.

Şirketin Tweet'ler için bir düzenleme düğmesi oluşturma hakkındaki düşüncelerine ışık tutan Dorsey, "Düzenleme düğmesi için kullanım durumlarının ne olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Bir çok insan düzenleme düğmesini istiyor çünkü yaptıkları hataları hızlı bir şekilde düzeltmek istiyorlar. Yanlış yazım veya yanlış URL'yi Tweet atma gibi." dedi.

Geçmişe yönelik Tweet'lerde sınırsız düzenlemeyi ilke olarak engelleyeceklerini de sözlerine ekleyen Dorsey, "Çünkü çoğu kişi tartışmalı ifadelerini daha sonra değiştirerek bu özelliği kötüye kullanabilir" dedi. Jack Dorsey, tweet düzenleme özelliğini bir süredir düşündüklerini ancak platformlarının sağlığı için bunu doğru şekilde yapmak zorunda olduklarını aktardı.

Twitter için Tweet düzenleme özelliği, aslında çoğu kullanıcının uzun süredir istediği bir özellik. Kullanıcılar yazım hataları olan veya yanlışlıkla attıkları Tweet'leri mevcut durumda, silip, tekrar paylaşmak durumunda kalıyor.

Peki ya siz bu açıklama hakkında neler düşünüyorsunuz? Tweet düzenleme özelliği gerçekten sınırlı mı olmalı?

12/11/2018 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tweet düzenleme butonu yolda!, HABER, KIBRIS,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.