Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi geri döndü!

Kullanıcılara birçok sorun ve sıkıntı yaşatan Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi tekrar kullanıma sunuldu

ads ads ads ads
14/11/2018

ads
Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi geri döndü!

Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan ancak bazı bilgisayar sahiplerinin dosyalarının silinmesine yol açan Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi tekrar yayınlandı. Sorunlardan arındırılan ve kararlı hale getirilen güncelleme nihayet son tüketici ile buluşuyor.

Güncellemede yaşanan sorunlardan dolayı kullanıma sunulduktan sonra geri çekilmiş ve Microsoft, güncellemeyi bir şekilde indirenlerden yüklememelerini istemişti. Birçak kez daha sorun yaşatan güncelleme nihayet bu sorunlardan arındırıldı ve kullanıma sunuldu.

Eğer siz de bu güncellemeyi bilgisayarınıza yüklemediyseniz Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update seçeneğine girip ardından Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin. Bu işlemleri yaptığınızda eğer güncelleme varsa zaten yüklenmesi için size bilgi verecektir.

Bazı kullanıcıların dosyalarının kaybolmasına neden olan Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi artık güvenli bir şekilde yüklenebiliyor. Microsoft daha önce bu hataya çözüm bulduğunu açıklamıştı fakat yeni sürüm henüz kullanıma sunulmamıştı. Güncelleme ile ilgili detaylı bilgi Microsoft'un internet sitesinde yer alıyor.

14/11/2018 21:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi geri döndü!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.