Xiaomi'den hızlı şarj destekli Mi Powerbank 3

ads ads ads ads
17/03/2019

ads
Xiaomi'den hızlı şarj destekli Mi Powerbank 3

Xiaomi, Mi Powerbank 3 isimli yeni powerbank modelini duyurdu. 10.000 mAh kapasiteli olan bu ürün aynı zamanda hızlı şarj özelliği taşıyor.

Çin'in önde gelen teknoloji firmalarından biri olan Xiaomi, öyle görünüyor ki rakipleri daha plan yaparken projelerini gerçeğe dönüştürmüş durumda. Henüz 2019'un Ocak ayında 20.000 mAh kapasiteli ve hızlı şarj destekli powerbank modeli Mi Powerbank 3 Pro'yu duyurmasından bu yana çok geçmeyen Xiaomi, şimdi de Mi Powerbank 3 adını verdiği yeni bir model ile karşımızda.

Cihaz, 2016 yılında tanıtılan Mi Power 2'nin tasarımı ile fark göstermemesine karşın yeni özellikleri ile göz kamaştırıyor. Bu özelliklerden en belirgin olanı ise USB-C portunun ilave edilmiş olması. Bu port, powerbank'inizi şarj ederken, aynı zamanda cihazınızı şarj etmenize de olanak sağlıyor.

Önceki modelinde olduğu gibi 18W güç sağlayabilen USB-A ve microUSB çıkışlarını da bulunduran powerbank, USB-C ile birlikte toplamda 3 adet giriş-çıkış portuna sahip. Kutusundan bir adet microUSB ve USB-C kablosu çıkacak olan Mi power 3, band 3 gibi düşük güçlü cihazların şarj edilmesi için düşük güç sağlama desteğini içeriyor. Yüksek voltaj, yüksek akım ve aşırı şarj gibi durumlar için korumalara da sahip.

17/03/2019 15:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Xiaomi’den hızlı şarj destekli Mi Powerbank 3, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.