Yaz Ayları Byart Group İle Daha Serin

ads ads ads ads
17/04/2018

ads
Yaz Ayları Byart Group İle Daha Serin

Yakıcı ve terleten o sıcak yaz aylarında kim istemez hem dışarıda olup hem serinlemek? Byart Group'un yapı ruhsatı gerektirmeden uygulanabilen tamamı otomatik açılır-kapanır şekilde tasarlanan, ergonomik ve fonksiyonel Pergoline gölgelendirme sistemleri, yaz aylarınızın serin ve konforlu geçmesini sağlar.

PERGOLİNE GÖLGELENDİRME SİSTEMLERİNİN FAYDALARI

Pergoline gölgelendirme sistemleri güneşten korunmak için birebirdir. Bunun yanı sıra su sızdırmama üzerine geliştirilmiş teknolojisiyle yağmurlu havalarda da tam koruma sağlar. Byart Group'un Pergoline gölgelendirme sistemleri; Oval Tente, Raylı Tente, Otomatik Tente, Işıklı ve Geniş Açılımlı Tente modelleri sayesinde her mimari yapıya uyum sağalarak estetik bir görüntü ortaya çıkar. Ayriyeten Byart Group'un Pergoline gölgelendirme sistemlerini renk seçenekleriyle kendi zevkinizi her daim konuşturmaya izin verir. Böylece Byart Group'un Pergoline gölgelendirme sistemleri, yaşam alanınızdan en iyi şekilde faydalanmanıza imkân tanır. Modern ve temiz hatlarıyla keyif dolu zamanlar geçirmenizi sağlar.

PERGOLİNE GÖLGELENDİRME SİSTEMLERİNİN ÖZELLİKLERİ

Katlanır kollu tente, eğim ayarlı tente, motorlu tente, raylı tente, tek ve çift taraflı tente gibi birçok çeşiti olan Byart Group'un Pergoline gölgelendirme sistemleri istenilen ölçülerde yapılır. Yanal alanlar; Vertiglass dikey otomatik cam sistemleriyle ya da ısı yalıtımlı sabit sistemleriyle kapatılmaya uygundur. Konfora %100 önem veren Byart Group tüm ürünlerinde dünya lideri Somfy motorlarının kullandığı RTS teknolojisi ile üretmiştir. Pergoline gölgelendirme sistemlerinde kullanılan blackout karartma kumaşlar; güneş koruması, yağmur koruması, rüzgâra dayanıklılık, alev almama gibi özellikleriyle konforlu ve güvenli bir alan sağlar.

17/04/2018 14:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Byart Group
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.