Nagihan Karadere, Survivor sonrası soluğu hastanede aldı

ads ads ads ads
30/06/2022

ads
Nagihan Karadere, Survivor sonrası soluğu hastanede aldı

All Star 2022 sezonunda ünlüler takımında şampiyonluk mücadelesine başlayan ve parkurlardaki performansı ile ekranlara damga vuran Survivor All Star yarışmacısı Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde Survivor’a veda etmişti. En önemli şampiyon adaylarından biri olan Nagihan Karadere’nin Survivor’dan elenmesi herkesi şaşırtmıştı. Dominik Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye dönen Nagihan Karadere’nin şimdilerde sağlık sorunlarıyla uğraştığı öğrenildi.

Güçlü kadın yarışmacılar arasında yer alan ve daha önce iki kez Survivor'a katılan Nagihan Karadere, Survivor’da gösterdiği performans ve hırslı kimliğiyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Türkiye'yi birçok yarışmada temsil eden milli atlet Nagihan Karadere 2011 yılında 400m engelli koşusunda elde ettiği rekor derecesiyle gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Yarışmayı altıncı olarak tamamlayan Survivor Nagihan Karadere duygusal anlar yaşatmıştı.

Dominik Cumhuriyeti’nde ki yoğun temponun ardından Türkiye’de ki hayatına adapte olmaya çalışan Nagihan Karadere’den kötü haber geldi.

Survivor yarışmasından elendikten sonra büyük bir üzüntü yaşayan Nagihan Karadere soluğu hastanede aldı.

Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye yaşadığı ağrılar yüzünden giden Nagihan Karadere’nin böbrek taşı düşürdüğü belirlendi.

Hastanede yapılan müdahalenin ardından kontrol amaçlı sağlık merkezinde bir gün geçiren Nagihan Karadere şimdilerde evinde ilaç tedavisi görüyor.

Nagihan Karadere’ye uygulanan tedavinin yeterli olmaması durumunda güzel atletin önümüzdeki haftalarda ameliyat masasına yatacağı öğrenildi.

Öte yandan Nagihan Karadere, böbrek ağrıları nedeniyle bu akşam gerçekleşecek Survivor’un final yarışmasına katılamayacak.

30/06/2022 17:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nagihan Karadere, Survivor sonrası soluğu hastanede aldı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.