Uyuşturucu zanlısı tutuksuz yargılanacak!

ads ads ads ads
24/02/2020

ads
Uyuşturucu zanlısı tutuksuz yargılanacak!

(Kamalı Haber)

Lefkoşa’da Narkotik polisinin gerçekleştirdiği operasyonda ikametgâhında uyuşturucu madde bulunan zanlı T. N. teminat amaçlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, huzurda bulunan zanlının Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından 11.20-12.00 saatleri arasında Ortaköy - Lefkoşa’da bulunan ikametgâhında mahkeme emri ile huzurunda yapılan aramada tasarrufunda 954 miligram ağırlığında Kokain türü uyuşturucu madde, 138 miligram ağırlığında hintkeneviri, 332 miligram ağırlığında MDMA türü uyuşturucu madde, 338 miligram ağırlığında tütünle Hint Keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması, iki kefilin 100’er bin TL değerinde şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 


 

24/02/2020 15:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.