Nedenlerini açıkladı! 'Kapatıyoruz'

Şeyma Subaşı, ‘lüks kafesini kapatıyor’ kendisi açıkladı

ads ads ads ads
10/12/2019
HK

ads
Nedenlerini açıkladı! 'Kapatıyoruz'

Subaşı, son zamanlarda kapatılacağı şeklindeki haberlere konu olan Bebek'teki lüks kafesinde kepenk indirdi. YouTube kanalında yayınladığı videosunda Healthyish hakkında konuşan Subaşı, "Kafeyi kapatacağız gibi görünüyor" dedi.

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliyken İstanbul’un gözde mekanı Bebek’te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı, kepenk indirdi. Bir yıllık kirası o zamanki eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen mekanı ilk açtığında 8 TL’ye su sattığı için eleştirilen Subaşı, iş yerinin beklediği gibi gitmediğini söyleyerek “Önümüzdeki günlerde kafeyi kapatacağız gibi görünüyor” dedi.

“ACUN’A PROJE OLARAK SUNDUM”

“Bir süredir YouTube’dan video paylaşan Subaşı, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Kafesinin kepenk indirmesi ve battığı yönündeki soru üzerine açıklama yapan Subaşı kafenin açılmasından bu yana yaşadığı tüm olayları şu şekilde açıkladı: “Bütün dürüstlüğümle cevaplıyorum. Biz 1,5-2 sene önce hangi ülkeye gittiysem hem sağlıklı yaşama kafasında yaşayan biriydim. 6-7 yıldır gittiğim marketler ve kafelerde gördüğüm şeylere ilgili bir insan haline döndüm. Bundan 2 sene önce Acun’a bunu bir proje olarak sundum. Burada isminden menülerindeki bütün renklerine her şeyine kadar ben karar vermiş ve ekiple beraber benim emeğim olan bir restoran kafe açtık. Başta gerçekten çok güzel gitti. Bu tabi ki de benim ünlü olmam, Acun’un ünlü olmasından o yüzden güzel gitti. Bundan 3-4 ay sonra da bu böyle devam etti.

“KALİTESEL OLARAK DEĞİL DE ENERJİSEL OLARAK DÜŞTÜ”

Benim yaz olayım başladı ben Nisan ayından itibaren uzun süre Miami’ye gittim. Ondan önce Ocak’ta uzun süre Tulum’da kaldım. Sonra şubat, mart derken habire yurt dışı oldu. Kafe restoran işi de eğer sen başında olmazsa asla işleyemez. Hangi ürün ne kadar satmış, hangisi ne kadar ciro yapmış diye düşünmezseniz bu iş bu şekilde gitmez. Bizdeki şansızlık diyelim ama aslında çok da değil. Benim sürekli yurt dışına çıkmam kafenin enerjisini düşürmüş oldu. Ben kafede olduğum zaman çalışanlara enerji veriyordum, benim enerjimle onlar yükseliyorlardı. Ben oradan çıktığımda orası personelinden yemeğine kadar kalitesel değil de enerjisel olarak düştü. Bir de gerçekten ama gerçekten kiramız çok yüksek. Biz bir de alkol satmıyoruz. Yaklaşık 80 bin TL kirası olan bir yer. Bu para çıkıyor ama benim cebime bir şey girmiyor. Bir şeyin içine girmek kadar doğru yerde çıkmak da bence doğru bir adımdır.”

“KAFEYİ KAPATACAĞIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

“Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam ‘Şeyma Subaşı bir kafe sahibi’ olarak duracaksam evet devam ederim; kazanırım, yaparım da. Ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve şu anda bakıyoruz ama herhalde kapatacağız gibi görünüyor.”

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Bebek’teki kafesine haciz geldiği yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanlamıştı. Ancak Subaşı, lüks kafesinde kepenk indirdi ve mekanını birkaç gündür açmıyor.

10/12/2019 11:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şeyma Subaşı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.