Neşet Koçkar'ın lüks gemisi Türkiye'ye getirildi

ads ads ads ads
12/08/2020

ads
Neşet Koçkar'ın lüks gemisi Türkiye'ye getirildi

Anex Tour'un patronu Neşet Koçkar'ın geçen yıl satın aldığı lüks yolcu gemisi Türkiye'ye getirildi.

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar’ın satın aldığı "Saga Sapphire" adlı lüks yolcu gemisi 12 günlük deniz yolculuğunu tamamlayarak satın alındığı İngiltere’den Marmaris’e getirildi. Yaklaşık 1 haftadır Marmaris Deniz Hudut Kapısına bağlı Gümrüklü Limanda bulunan lüks yolcu gemisi Türkiye’ye ait tek okyanusu aşabilen lüks gemi olarak biliniyor.

374 lüks kabin

200 metre boyunda, 28,5 metre eninde ve 12 katlı olan 900 yolcu kapasiteli gemide 374 adet lüks kabin bulunuyor. Dev seyahat gemisinin 12 adet güvertesi 4 adet restoranı, 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun salonları, eğlence merkezleri bulunuyor. 400 personelin görev aldığı geminin kaptanı ise İngiliz.

'Blue Sapphire' adıyla 2021'de seferlere başlayacak

1981 yılında Almanya'nın Bremen Vulkan tersanesinde yapılan gemi geçtiğimiz yıl İngiltere’de faaliyet gösteren bir tur acentesinden alındı. Temmuz ayında Türkiye’ye yola çıkan lüks kruvaziyer yolcu gemisi 12 günde yolculuğunu tamamlayarak 5 Ağustos tarihinde Marmaris Limanı'na geldi.

Pandemi sebebiyle yapılamayan kruvaziyer yolcu taşımacılığının tekrar başlaması ile birlikte 2021 Mart ya da Nisan ayı gibi faaliyete geçmesi bekleniyor. Türkiye’nin ilk okyanus aşabilen yolcu gemisi ünvanına da sahip olan gemi "Blue Saphirre" adıyla hizmet verecek.

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar geçtiğimiz yıl Saga Sapphire adlı gemiyi aldıktan sonra yaptığı değerlendirmede “Misafirlerimize sunduğumuz ürün seçeneklerimizi, değişen seyahat alışkanlıklarına uyarlamaktayız. Saga Sapphire satın alımı ile benzersiz bir Doğu Akdeniz Gemi turu deneyimini kıymetli misafirlerimizin beğenisine sunabileceğiz.” demişti.

12/08/2020 14:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Anex Tour, Neşet Koçkar
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.