Netatek Güvenlik Teknolojileri

ads ads ads ads
13/01/2018

ads
Netatek Güvenlik Teknolojileri

Netatek güvenlik teknolojileri alanında 25 yıldan fazla bir süredir hizmet veriyor. Bu yıllar içerisinde elde etmiş olduğu deneyim ve bilgi birikimi ile birlikte bütün sektörlerde güvenlik sağlanması hizmeti kaliteli bir şekilde veriliyor. Ve günümüze kadar gelmiş olan bu hizmet kalitesi içerisinde ise, müşteri memnuniyeti üst sırada tutuluyor. Bu karşılıklı güven çerçevesi içerisinde ise, her iki taraf açısından memnuniyetin sağlanmış olması önemli bir hal alıyor. Mevcut olan firma bütün sektörlerde ihtiyaç halinde olan güvenli geçiş konusundaki sorunlara çözüm üretiyor. Hem kaliteli, hem de güvenli bir hizmet anlayışını bir arada yürüterek, firmalar için çözüm ortağı oluyor.

Güvenlik teknolojileri alanında 25 yıldan uzun bir süredir hizmet veren Netatek firması Türkiye’nin en iyi güvenlik teknolojileri firmaları arasında yer almaktadır. Dünyaca ünlü markaların temsilciliğini de üstlenen Netatek güvenlik teknolojileri alanında uzman ekibi ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle güvenlik hizmetlerini sizlere sunuyor. Ayrıca Netatek, Dünya’nın 5 kıtasında 70 ülkeye 1992 yılından bu yana kalitesinden ödün vermeden ihracat yapan GIANNI firmasının Türkiye’de ki tek yetkili dağıtıcılığını üstlenmiş bir firmadır. Kaliteli kilidin doğru adresi için Netatek’in web sitesinde bulunan ürün yelpazesini inceleyerek broşürlerden de detaylı bilgiye ulaşabilmeniz mümkün. Günümüz güvenlik teknolojileri arasında en sık tercih edilen elektrikli kilit ve elektrikli kilit karşılığı en üst seviyede güvenlik sunmak için tasarlanmıştır.

Hizmet Standartları En Üst Seviyede

Netatek, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi üstlenmiş olduğu temsilcilikler beraberinde de vermiş olduğu hizmetin standartlarını ortaya koymuş olan firma, elektrikli kilit karşılığı ihtiyaçlarını profesyonel bir hizmet kalitesi ile karşılayarak yapılarda güvenliği sağlamayı hedefleyen Netatek’in geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta. Mini, yangın tipi, güvenlik tipi, ansi, euro ve standart başlıklarıyla farklı kategoriye ayrılan kilit karşılıkları Fail Safe ve Fail Secure olarak da içlerinde farklı alanlara kadar ayrılabilmektedir. İhtiyacınıza uygun olan ürünleri incelemek için Netatek.com web adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilmeniz mümkün.

Düşük Enerji Tüketimi Yüksek Güvenlik Hizmeti

Çözüm ortağınız haline gelen elektrikli kilit karşılığı düşük miktarda enerji tüketimi ile birlikte, yüksek oranda güvenlik hizmeti sağlıyor. Uzun süre kullanım ömrü sunan bu ürün oldukça kaliteli ve üretim esnasında kullanılan malzemeler de doğa dostu olarak sıfatlandırılmaktadır. Geri dönüşüm özelliği bulunan bu ürünler hem güvenliği hem de dünyamızın daha yaşanılabilir bir süreçte seyredilmesi için mühendislikle geliştirilmiştir.

13/01/2018 13:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Netatek Güvenlik Teknolojileri
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.