Nihat Doğan'ın dediği oldu

Nihat Doğan, "Annem bile olimpiyatlara girer, Derya Büyükuncu giremez" demişti

ads ads ads ads
23/02/2012
Milliyet

ads
Nihat Doğan'ın dediği oldu

Bentley Continental GTC, İstinye Park Emporio Armani Ristorante’de özel bir davet ile ilk kez görücüye çıkarttı. Gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen lüks otomotiv meraklıları katılım gerçekleştirdi. Ünlü Dj Can Hatipoğlu’nun gece boyunca sergilediği performans ile konuklar keyifli anlar yaşadı.

Feryal & Kemal Gülman, Begüm & Adnan Şen, Derya Büyükuncu, Burak Kut gibi ünlü simalar katıldı. Gecede bulunan Büyükuncu, 2012 Londra Olimpyatları'na katılmayı hedefliyordu. Survivor şampiyonu Derya Büyükuncu, Survivor öncesinde de Yok Böyle Dans isimli yarışma ile gündeme gelmişti.

Derya Büyükuncu, Yok Böyle Dans yarışması nedeniyle, Dünya Şampiyonası'na geç katılmıştı. Yaşanan gecikme nedeniyle de, federasyon ile Büyükuncu arasında tatsızlıklar yaşanmıştı. Büyükuncu o dönemde gerekirse parasının hepsini olimpiyatlar için harcayacağını söylemişti. Gecede Büyükuncu'ya olimpiyatlar soruldu. Büyükuncu, olimpiyat işinin olmadığının sinyalini vererek, "Başka soru sorun" dedi.



Dans yarışmasından sonra maaşı yarı yarıya kesilen Büyükuncu, "Zaten dans yarışması olsun olmasın mutlaka bir şey bulup bu maaşı indireceklerdi. Çünkü en başından beri çoğu kişi rahatsızdı. Sanki kendi ceplerinden veriyorlar" demişti ve kızgınlığını dile getirmişti.

Büyükuncu'ya Nihat Doğan da soruldu. Büyükuncu'dan, "Pascal benim ağabeyim, kalbi çok temiz bir insan" yanıtı geldi.

Nihat Doğan, Büyükuncu için "Annem bile olimpiyatlara girer, Derya Büyükuncu giremez" demişti. Büyükuncu da "Nihat'ı Allah'a havale ediyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. 

23/02/2012 19:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nihat Doğan’ın dediği oldu
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.