'Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu' bu Pazar yapılıyor

Ares Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve ülkemizin en büyük triathlon yarışı olan “Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu” bu Pazar yapılıyor

ads ads ads ads
17/04/2019
HK

ads
'Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu' bu Pazar yapılıyor

Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının ardı ardına geçildiği triathlon sporunun en zorlu ikinci mesafe yarışı olan orta mesafe triathlon yarışı bu Pazar ülkemizde Kaplıca’da gerçekleşecek.

Ares Spor Kulübü’nün düzenlediği “NİSAN ŞAKASI” triathlon yarışı 20-21 Nisan tarihlerinde Kaplıca Otel bölgesinde yer alacak. Türkiye başta olmak üzere birçok farklı ülkeden sporcuların geleceği yarış bu yıl rekor katılım ile gerçekleşecek.

70’e yakın sporcunun yarışacağı “Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon” yarışında sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşarak en fazla 7,5 saatte finişe ulaşmaya çalışacak.

20 Nisan Cumartesi günü ön kayıtlar ve yarış teknik toplantısının yapılacağı yarışta akşamı ise sporculara “Pasta Party” düzenlenecek. 21 Nisan Pazar sabah saat 08.00’da start alacak yarışta ödül töreni saat 15.30’da gerçekleşecek. 

Spor Dairesi Müdürlüğü, KKTC Cumhurbaşkanlığı katkıları ile gerçekleşecek yarışın sponsorları Atakom Limited, Bino Limited, Aytan Market, Güven Sigorta, Efes Pilsen, Kaplıca Otel Restorant, Oshee Sporcu içeceği, Squeezy Sporcu Beslenme ürünleri olacak.

Toplam 12 bin Türki Lirası nakit para ödülü yanında, kupa ve madalyaların verileceği yarış için Ares Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özsoy tüm spor severleri Kaplıca Otel’e davet etti.

17/04/2019 15:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ares, nisan şakası, triatlon
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.