Nisa'nın sakatlığına Barış'ın gözyaşları damga vurdu

Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlığı kazan takım ile haftanın ikinci eleme adayı belli oldu.

ads ads ads ads
24/04/2022

ads
Nisa'nın sakatlığına Barış'ın gözyaşları damga vurdu

Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlığı kazan takım ile haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası iletişim ödülü için karşı karşıya gelen yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Nisa ve Sema karşılaşması yaşanırken, varilin içinden geçen Nisa parkurda düşerek acılar içinde bağırdı. Nisa'nın düşmesi sonrası yardıma ilk Barış ve Ogeday koşarken, doktor son durumunu açıkladı. (Milliyet)

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve iletişim ödülü için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası günün eleme adayı belirlendi. Oyun öncesinde kazanan takımın çocukları ile çocuğu olmayan yarışmacıların ise yakınlarının çocukları ile görüntülü konuşacakları açıklandı. 23 Nisan'a özel seçilen ödüllü dokunulmazlık oyununda ilk etapta kadınlar mücadelesi yaşandı.

NİSA'NIN DÜŞMESİ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Parkurda Nisa ve Sema karşılaşmasında Nisa'nın düşmesi yürekleri ağza getirdi. Varilden geçeceği sırada yere düşen Nisa, dizini tutarak çığlıklar içinde bağırmaya başladı. Rakibi Sema'nın ardından Nisa'nın yardımına ilk olarak Barış ve Ogeday geldi. Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşı'na ilk müdahaleyi oyun yerinde yapan Doktor Serhad Ömercikoğlu, "Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım" dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa'nın ciddi bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, tekrar muayene edeceğini belirtti.

Öte yandan yarışmacı aldığı darbe nedeniyle acılar içinde kıvranırken, eski sevgilisi Barış da gözyaşlarını tutamadı. Sakatlık yaşayan Nisa'nın ilerleyen dakikalarda yarışmada görülmemesi ekranlarını geç açan izleyenlerin aklına diskalifiye ihtimalini getirdi. Ancak Nisa'nın sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti hakkında Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.

24/04/2022 16:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: NİSA, Survivor, barış,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.