Normalleşme sürecinin başlamasıyla Çeşme'ye tatile giden Beyazıt Öztürk, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi.

ads ads ads ads
07/07/2020

ads
Normalleşme sürecinin başlamasıyla Çeşme'ye tatile giden Beyazıt Öztürk, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi.

Normalleşme sürecinin başlamasıyla Çeşme'ye tatile giden Beyazıt Öztürk, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi. Yaz sezonu için beyaz bir taş ev kiralayan sunucu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Pandemi sürecini değerlendiren Öztürk, tatili kendinden ziyade annesi için organize ettiğini dile getirdi.

Evde kaldığı günlerde neler yaptığını anlatan Öztürk, “Başta herkes gibi kafamda bir soru işareti vardı. Yemek yapıyoruz. Dizi seyrediyoruz sonradan o islerinde öyle olmadığı ortaya çıktı. Kadınların neler çektiğini anladık. Onun için de sıkıntılı bir dönem oldu. Bizim için değil ama Allah'a şükür olan var olmayan var. Bu nedenle zorlu bir dönem oldu. Neyse ki şimdilik atlatılmış gibi görünüyor. İnşallah böyle de gider” dedi.

'PAZI SARDIM' 

'Bu süreçte neler öğrendiniz?' sorusuna da yanıt veren Beyazıt, "Pazı sardım bir süreçte, ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu öğrendim. Onu sararken türkü de söyledim" diye konuştu. Muhabirlerin 'Önümüzdeki dönemde neler yapacaksınız?' sorusunu da yanıtlayan Öztürk, televizyon için işlerin iyi gitmediğini ancak yeni sezon için planları olduğunu söyledi. Onun dışında ünlü sunucu bu süreçte resim yapmaya başladığını aktardı.

'BEN SIKINTI YAŞAMADIM' 

Pandemi sürecinde maddi sıkıntı yaşamadığını söyleyen Beyazıt Öztürk, "En azından tekrar söylüyorum olan var olmayan var. Dediğiniz şeyleri ben tahmin edebiliyorum. Ben tek çalışıyorum. Abim menajerim birde yanımda çalışanım, beni bilen bilir. Ama sanatçının yanında otuz, kırk kişi çalışıyor. Yani bir şekilde o devranın da dönmesi gerekiyor. Onun içinde söylenmiş bir cümle olabilir. Yani benim için bir sorun olduğunu söyleyemem" diye anlattı.

Tatili hakkında da konuşan sunucu, "Ailemin mutluluğu her şeyden önemli. Bu para, pulla ölçülmez. Tatilde annemin yanından ayrılmamaya gayret ediyorum" dedi.

'BEYAZ SHOW BAŞLAYABİLİR' 

'Beyaz Show yeniden başlayacak mı?' konusuna da açıklık getiren Öztürk, "Beyaz Show’un tekrarları Kanal D’de yayınlandığında izleyip çok duygulandım. Belki ekim sonu yeniden yapabiliriz" şeklinde konuştu.

'HAKAN ALTUN EVLENMEZSE EVLENMEM' 

Evlilik için de konuşan sunucu, "Biliyorum yine evlilik soracaksınız. Ben adamımı buldum; Hakan Altun. O nikah masasına oturmadan ben de evlenmem. Şaka bir yana, her şeyin hayırlısı" dedi. Annesi Nurten Öztürk'le gözlerden uzak tatil yapmayı tercih eden ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, Çeşme'de malikane kiralamıştı. Öztürk'ün kaldığı malikanenin kirasının yaklaşık 150 bin TL olduğu öğrenilmişti.

07/07/2020 11:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Beyazıt Öztürk, Magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.