Nusret kazancının yarısını kimsesiz çocuklara bağışladı

ads ads ads ads
26/01/2023

ads
Nusret kazancının yarısını kimsesiz çocuklara bağışladı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta altı ay önce açtığı ilk kahve dükkanı Kapicciiiinoo'nun altı aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL kimsesiz çocuklar yararına Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışlandı.

Nusret Gökçe'nin Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta düzenlediği törende Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve kurumlardan gelen çocukları ağırladı.

Önce Nusr-Et Restoran'da yemek servis edildi ve çocuklara hediyeler dağıtıldı. Sonrasında Kapicciiiinoo'da ikram gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar bir projeye imza atmaya kar verdi. Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğinde olan 18-25 yaş aralığındaki çocukların, Nusr-et Restoranları’nda, otellerinde, yurt dışı şubelerinde veya yeni projelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de iş kaygısına düşmeden para kazanabilecekleri bir çalışma alanı yaratılması planlanıyor.

26/01/2023 22:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nusret kazancının yarısını kimsesiz çocuklar bağışladı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.