Nusret’in Londra’daki restoranında rezervasyonlar bile satılmaya başladı!

Nusret’in yıl sonuna kadar tüm rezervasyonlarının dolduğu iddia edildi.

ads ads ads ads
08/10/2021

ads
Nusret’in Londra’daki restoranında rezervasyonlar bile satılmaya başladı!

Londra’da açtığı şubesiyle İngiliz basınının manşetlerinden düşmeyen Nusret’in yıl sonuna kadar tüm rezervasyonlarının dolduğu iddia edildi. The Sun gazetesinin manşetine taşıdığı habere göre, rezervasyonların büyük bölümünü organizasyon şirketleri ve futbolcular sanatçılar için kişisel alışveriş hizmetleri sunan danışmanlar tarafından kapatmış durumda…

Pahalı fiyatları nedeniyle sık sık basına konu olan Nusret’te hafta içi rezervasyon yaptırmak için bu şirketlerin 100 sterlin hafta sonu ise 250 sterlin talep ettikleri belirtildi.

Aracı kurumlardan bir yetkilini gazeteye yaptığı açıklama ise durumu özetliyor. Aracı firmanın yetkilisi, “Bu basit bir arz ve talep meselesi. İnsanlar şehirdeki en gözde masayı istiyorlar ama rezervasyon yaptırmak ya da bekleme listesine girme zahmetiyle uğraşmak istemiyorlar, bu yüzden 100 sterlinlik başlangıç ​​fiyatı oldukça ucuz. Restoran öğle saatlerinde ve saat 16.00 gibi müsaitlik durumuna sahip ancak kimse partnerini çay içmeye çıkararak hava atmak istemiyor.”

Gazete ayrıca ana yemekler arasında 630 sterlinlik tomahawk bifteği, 100 sterlinlik  burger, a 10 sterlinlik patates kızartması, 9 sterline kola  satılmasına rağmen restoranda 200 sterlin civarında servis ücreti alındığını da okurlarına duyurdu.

Kaynak: The Sun

08/10/2021 08:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nusret, Londra, restoran, rezervasyon, haberkıbrıs,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.