O öpücük çok pahalıya patladı

ads ads ads ads
27/07/2014

ads
O öpücük çok pahalıya patladı

Karısını Twilight filmlerinin genç yıldızı Kristin Stewart ile aldatırken paparazzilere yakalanan 43 yaşındaki İngiliz yönetmen Rupert Sanders, boşanma davasında servetinin önemli bir kısmını kaybetti.

ABD’nin Los Angeles kentinde görülen boşanma davası sonucunda Sanders kendisi gibi İngiltere vatandaşı olan 35 yaşındaki model eşi Liberty Ross’a 4 lüks malikane verdi ve ayda 23 bin sterlin nafaka ödemeyi kabul etti. Mahkeme ayrıca Sanders’in filmlerinden elde ettiği gelirin bir kısmını da iki çocuğunun annesi olan Ross’a vermesine karar verdi.

2012 yılının Şubat ayında US weekly gazetesi "Snowwhite and the Huntsman" isimli filmin setinde yönetmen Rupert Sanders’in başrol oyuncusu Kristen Stewart ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamış, bunun üzerine hem Sanders hem de Stewart özür dilemek zorunda kalmıştı.

Ünlü yönetmen dava sonucunda sadece Malibu’daki bir ev, 1970’li yıllardan kalma Volkswagen marka bir minibus ve 2002 model Nissan bir otomobili kendisine saklamayı başarırken, velayetlerini eşi ile paylaştığı 9 ve 7 yaşındaki iki çocuğunun eğitim ve sağlık masraflarının da yüzde 75’ini karşılamayı kabul etti. 

27/07/2014 14:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kristin Stewart, Rupert Sanders, boşanma, öpücük, aldatma, haber
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.