O Ses Türkiye'de heyecan dorukta

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler bu yıl da “O Ses Türkiye” yarışmasında destekledikleri yarışmacılara oy yağdıracak

ads ads ads ads
02/02/2018

ads
O Ses Türkiye'de heyecan dorukta

Kuzey Kıbrıs Turkcell, O Ses Türkiye için oylamanın başlayacağını ve oy vermek istediğiniz yarışmacının adını yazarak 1899 kısa numarasına SMS göndermenin yeterli olacağını duyurdu.

O Ses Türkiye’de 3 Şubat ve 4 Şubat akşamları canlı yayında SMS ile oylamalar yapılacak. Canlı yayın, Türkiye saati ile 20:00, KKTC saati ile 19:00’da başlayacak.
Kuzey Kıbrıs’tan yarışmaya katılan ve çeyrek finale kalan Lütfiye Özipek, başarılı performansı ile “O Ses Türkiye”de finale doğru ilerlerken heyecan giderek yükseliyor.

Yıllardır ülkemizde de yoğun ilgiyle izlenen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında heyecan büyürken, Kıbrıslı Türk solist Lütfiye Özipek’in başarılı performansı da dikkat çekiyor.
TV 8’de yayınlanan ve beğeniyle izlenen yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler bu yıl da SMS (kısa mesaj) göndererek beğendikleri isimlere destek olabilecek.


Kuzey Kıbrıs’ın sesi Lütfiye Özipek çeyrek finalde

“O Ses Türkiye” yarışması, Kıbrıs’ta da yoğun ilgiyle izleniyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “O Ses Türkiye” yarışmasında destekledikleri yarışmacılara oy göndererek, heyecanlarına ortak oluyor. Turkcell açıklamasında yarışmaya bir önceki yıllarda ülkemizden katılan yarışmacılara ilginin ve oy desteğinin büyük olduğunu belirtirken bu yıl da Kıbrıslı yarışmacımız Lütfiye Özipek’e desteğin büyük olacağı düşüncesinde olduklarını vurguladı.

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Lütfiye Özipek de oylamayla ilgili yaptığı açıklamada yarı finale kalması durumunda halkımızdan oy desteği istediğini vurguladı. Özipek geçtiğimiz yıllarda yarışmaya katılan Kıbrıslı sanatçılarımıza yapılan desteğin önemine değinerek sözlerine şöyle devam etti: “Birçok güzel ses arasından elenerek çeyrek finale kadar yükseldim. Son derece mutlu ve gururluyum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Hedefim birincilik yarışında sonuna kadar devam etmek. Bunun için yarı finale kalmam durumunda hepinizden desteğini esirgememesini rica ediyor, oylarınızı bekliyorum. Yarı final ve sonrasında finale kalırsam 3 ve 4 Şubat akşamı Lütfiye yazıp 1899’a oy göndermeyi unutmayın” şeklinde konuştu.

1899’a SMS ile oylama

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “O Ses Türkiye” izleyicilerinin, favori yarışmacılarına destek için 1899 kısa numarasına SMS gönderebileceği belirtildi.
“Oy vermek istediğiniz yarışmacının adını yazarak 1899 kısa numarasına SMS göndermeniz yeterlidir” ifadesi kullanılan açıklamada,  Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı veya faturasız tüm hatlardan yarışmaya oy gönderimi yapılabileceği söylendi.


Oylamalar 3 ve 4 Şubat tarihlerinde

“O Ses Türkiye” yarışmasına Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler de Türkiye’deki izleyiciler ile aynı anda oy gönderebiliyor. Türkiye saati ile 20.00, KKTC saatine göre de 19.00’da başlayacak canlı yayın oylamaları 3 ve 4 Şubat akşamları yapılacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, her oy gönderimi için SMS ücretinin 10 SMS, yani 2.61 TL, 48.29 kontör olduğunu açıklarken, SMS sınırının olmadığını, aynı veya farklı kişilere istendiği kadar mesaj gönderilebileceğini belirtti.

02/02/2018 17:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: O Ses Türkiye, lütfiye özipek
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.