Oğuz, UBP’lilerden adayları icraatlarıyla değerlendirmelerini istedi

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı ve UBP Genel Başkan adayı Dursun Oğuz bugüne kadar bulunduğu görevlerde yaptıklarının yapacakları için kefalet olduğunu kaydetti.

ads ads ads ads
27/10/2020
TAK

ads
Oğuz, UBP’lilerden adayları icraatlarıyla değerlendirmelerini istedi

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı ve UBP Genel Başkan adayı Dursun Oğuz bugüne kadar bulunduğu görevlerde yaptıklarının yapacakları için kefalet olduğunu kaydetti.

Oğuz, UBP’lilerden adayları icraatlarıyla değerlendirmelerini istedi, yaptıkları ve yapacaklarından emin olduğunu dile getirdi ve  bu yüzden genel başkanlık görevine talip olduğunu ifade etti.

Basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Oğuz, katıldığı bir programda kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dursun Oğuz, milletvekilliği, genel sekreterlik ve bakanlık görevlerine UBP sayesinde geldiğini, bunun gururunu yaşadığını ifade etti ve  “Şimdi de genel başkan olarak partime hizmet etmek istiyorum ve tüm üyelerimizden destek alacağıma inanıyorum” dedi.

Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu, bu süreçten UBP olarak kenetlenerek çıkmaları gerektiğini vurgulayan Oğuz, “Bunu başaracak olan bizleriz, üyelerimizdir. UBP’nin görevi KKTC’ye hizmet etmektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizi daha iyi yerlere getirebilmek için Türkiye ile birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Kimsenin partiyi bölmeye kutuplaştırmaya hakkı yok. Hepimizin de yapması gereken tek vücut olma duygusunu göstermektir. Daha önceki kurultaylarda üzücü ayrışmalar yaşadık ve bunu atlattık. UBP, tekrar kenetlenerek geleceğe yeni bir sayfa açmış ve mecliste temsil edilen en büyük parti konumuna gelmiştir. Kişisel menfaatlere UBP’de yer yoktur artık asıl hedef ülke yönetmektir. Bütün toplumu kucaklayan bir yönetim anlayışı sergilemeliyiz. Şuan tek başına iktidara en yakın partiyiz. Tek başına iktidar sadece UBP’liyim demekle olmaz ülkeye hizmetle olur” diye konuştu.

“ÇOKLU ADAYLIK PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN GÖSTERGESİDİR”

Çoklu adaylığın  parti içi demokrasinin göstergesi olduğuna da dikkat çeken Oğuz, “Bunu net söylüyorum UBP üyeleri her şeyi gören, tartan sorumluluk sahibi üyelerdir. Herkes birbirini kucaklayarak bu süreci atlatacaktır.  Ülkeyi hükümetsiz bırakılmayacağız. Mecliste bir tablo var her türlü hükümet modeline açığız çünkü ülke hizmet bekliyor” dedi.

27/10/2020 14:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Oğuz, UBP, Kurul
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.