Okan Bayülgen'den Berkin Elvan Çıkışı!

ads ads ads ads
14/03/2014
HK

ads
Okan Bayülgen'den Berkin Elvan Çıkışı!

Berkin Elvan'ın ölümü sonrasında yaşananları yorumlayan Okan Bayülgen Başbakan Erdoğan'ın özür dilemesi yetmez dedi...

Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesiyle başlayan protesto dalgasında yeni can kayıpları yaşanırken ünlü televizyoncu Okan Bayülgen de sessizliğini bozdu.

Bayülgen, Habertürk ekranlarında yaptığı açıklamalarda Berkin için Başbakan'ın özür dilemesi yönünde bir beklenti olduğunu ancak özürün de bir şeye yaramayacağını söyledi. Ünlü televizyoncu Erdoğan'ın Berkin için özür dilemesinin yetmeyeceğini, önemli olanın suçluların cezalandırılması olduğunu kaydetti.

SUÇ İŞLEYİP ÖZÜR DİLESEM KURTULUYOR MUYUM?

"Öyle bir kavram kargaşası var ki.. Birisi demiş ki şimdi ismini vermek istemiyorum. Başbakan özür dilese ne olur? O zaman, bizim etiketimiz var ya adalet diye. O zaman adalet olur yazıyor. Başbakan özür dilerse adalet olmaz. Adalet, Türkiye'de insanlara karşı devletin ve kolluk güçlerinin ya da başka mekanizmaların yaptığı bütün hatalar karşısında cezalandırılması gerekiyor. Niye cezalandırılacak. Birileri seyredip keyif alsın diye değil. Caydırıcı olacak cezalar. Ben devlete karşı bir suç işlesem sonra özür dilesem hapisten kurtuluyor muyum?"  internethaber

14/03/2014 08:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Okan Bayülgen, özür, Başbakan Erdoğan, Habertürk, Berkin Elvan, Berkin,
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.