Öğretmen'den 12 Yaşındaki Çocuğa Dayak!

ads ads ads ads
23/03/2013
Havadis - Bakiye Lord

ads
Öğretmen'den 12 Yaşındaki Çocuğa Dayak!

Şht. Zeka Çorba Ortaokulu, 6 A öğrencisi Ş.B.’nin okul içerisinde öğretmeni tarafından darp edildiği yönündeki iddia huzursuzluk yarattı.
Kızının öğretmeni tarafından darp edildiğini iddia eden annesi Cemaliye Başıbozuk, polise giderek öğretmenden şikayetçi oldu.
Bu arada, kardeşine tokat atıldığını öğrenen ve aynı okulda eğitim gören abisi A.B.’de okulda camı-çerçeveyi aşağıya indirdi.
Kardeşinin ağlaması üzerine sinirlenen A.B., okuldaki öğretmenler tarafından da yatıştırılamadı. A.B., okula ciddi anlamda zarar verirken, okul yönetimi de aileyi uyardı.

Okul müdürü aileyi aradı
Şht. Zeka Çorba Ortaokulu Müdürü, Mustafa Kurumanastırlı, öğle saatlerinde aileyi arayarak okulda yaşanan tatsız olayı aktardı.
Öğrenci velisine, son sınıf öğrencisi oğlunun okula oldukça büyük zarar verdiğini belirten Kurumanastırlı, oğullarına davranışlarından ötürü gerekli konuşmayı yapması için aileyi uyardı.

Baba polise bildirdi
Anne Cemaliye Akbaşak Başıbozuk, bu olayın peşini bırakmayacağını ve Milli Eğitim Bakanlığı’na giderek şikayette bulunacağını söyledi.
Kızının eve ağlayarak geldiğini gören baba olayı Geçitkale Polis Karakolu’na bildirerek öğretmen hakkında da suç duyurusunda bulundu.
Okul yönetimi konu hakkında açıklama yapmazken, Eğitim Bakanlığı’nın tavrı merak konusu.

23/03/2013 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şht. Zeka Çorba Ortaokulu, cemaliye başıbozuk
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.