Okullarda eğitim hedefleniyor

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları faaliyetler hakkında basına bilgi verdi. Yılın 11 ayında müsabakalar olduğunu, yeni dönemde ilkokullarda masa tenisi eğitiminin başlamasını hedeflediklerini söyledi

ads ads ads ads
27/01/2018

ads
Okullarda eğitim hedefleniyor

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları ve bazı yönetim kurulu üyeleri dün düzenledikleri sohbet toplantısında faaliyetleri hakkında basına bilgi verdiler.

Lefkoşa Eziç’te düzenlenen toplantıda konuşma yapan Bekiroğulları masa tenisinde lig ve ferdi olarak düzenlenen müsabakaların devam ettiğini, daha da yoğun bir sürece gireceklerini belirtti.

11 ay faaliyetteyiz

Kulüp başkanları ve basın mensupları ile sezon içinde devamlı buluşup sohbet yapma kararı aldıklarını söyleyen Bekiroğulları,  liglerin Ağustos 2017’de başladığını, gençler, yıldızlar büyükler liglerinin devam ettiğini söyledi.
Yılın 11 ayında faaliyetlerin devam ettiğini, 2018 yılı için Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğinde Mart 2018 ayında uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmayı düşündüklerini belirten Bekiroğulları şu anda 14 kulübün mücadele ettiğini söyledi.
Bekiroğulları ayrıca Eğitim Bakanlığı ile yapılacak olan bir protokol ile bölgeler arası ilkokullar masa tenisi eğitimlerine başlayıp alt yapıya önem vermeyi hedeflediklerini de söyledi.

27/01/2018 18:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Masa Tenisi Federasyonu, Masa Tenisi, okul, spor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.