Olmayan tümör ameliyatına girdi, cinsel organı kesilmiş çıktı

ads ads ads ads
07/03/2023

ads
Olmayan tümör ameliyatına girdi, cinsel organı kesilmiş çıktı

İtalya'da bulunan ve uzun yıllardır faaliyet halinde olan hastanede skandal niteliğinde bir gelişme yaşandı. Bir ameliyatta yaşanan olay tıp tarihine geçti. Söz konusu gelişme ise dünyada gündem oldu.

Mirror'un haberine göre ismi açıklanmayan 60 yaşındaki bir adam yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Arezzo's San Donato Hastanesine gitti. Burada yapılan tetkikler sonucunda adamın kanser olduğu açıklandı. İşte skandalın başladığı ilk nokta burasıydı, yaşlı adama yanlış teşhis konulmuştu.

CİNSEL ORGANI YOK OLDU

Doktoru tarafından durumun açıklanması üzerine hemen tedaviye başlamak isteyen yaşlı adam 1 ay sonra ameliyat masasına yattı. Doktor kasıklarındaki tümörü alacak ve sağlığına kavuşacaktı, ancak işler hiç de öyle gitmedi. Söz konusu ameliyatta tecrübesiz cerrah 'tümör' sandığı dokuyu aldı, ancak ameliyat sonrası beceriksiz doktorun hastanın cinsel organını vücudundan ayırdığı ortaya çıktı.

Öte yandan yaşlı adam doktora ve hastaneye dava açtı. İtalyan yetkililer olayın gündem olması üzerine ellerini çabuk tuttular. Davanın ilk duruşması 9 Mart tarihinde görülecek.

Kaynak: www.mirror.co.uk

07/03/2023 17:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cinsel organ, kesildi, tümör, ameliyat, organ, cinsel,
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.