Onlar aradığı sevgiyi zor buluyor

ads ads ads ads
16/05/2023

ads
Onlar aradığı sevgiyi zor buluyor

Tek taraflı bir ilişki içinde olmak zor olabilir. Sevdiğiniz kişinin başka birine aşık olduğunu görmek son derece üzücüdür. Aşkınıza karşılık bulamadığınızda kendinizi hayâl kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Duygulara karşılık bulamamak özgüven kaybı yaşamanıza da sebep olur. Astrolojide platonik aşk yaşama ihtimali yüksek olan burçlar var. İşte onlardan bazıları...

Posta’nın haberine göre, aşkınıza karşılık bulamadığınızda kendinizi mutsuz hissetmeniz çok doğaldır. Platonik aşk yaşamak hayatınızı derindene etkiler. Özellikle bazı burçlar var ki onların plationik aşk yaşama olasılığı çok yüksek.

KOÇ BURCU

Tutkulu ve iddialıdırlar. Liderlik etme ve sorumluluk alma yönündeki güçlü istekleri, eşlerinin ihtiyaç ve arzularını dikkate almazlarsa, istemeden tek taraflı bir ilişki yaratabilirler. Girişkenlikleri, partnerlerinin ilişkideki varlığını gölgeleyebilir.

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burçlarının empati duygusu çok gelişmiş olur. Bu özellikler olumlu olmakla birlikte, eşlerinin iyiliğini kendilerinin önüne koymaya eğilimli hale getirebilirler. Bu fedakarlık eğilimi, eşleri cömertliklerinden yararlanırsa, tek taraflı bir dinamiğe yol açabilir.

BAŞAK BURCU 

Başaklar detay odaklıdır ve yüksek oranda başkalarına hizmet etmeye odaklanır.

Mükemmeliyetçi yapıları bazen ilişkilerinde aşırı telafi etmelerine neden olabilir, kendi ihtiyaçlarını ihmal ederken eşlerinin ihtiyaçlarını bir kaide üzerine koyar. Bu bencillik bir dengesizliğe neden olabilir.

TERAZİ BURCU 

Uyuma değer verseler ve başkalarını memnun etmeye çalışsalar bile, bu denge arzusu onların kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmelerine yol açabilir. Eşlerinin arzularının öncelikli olduğu dengesiz bir ilişkiyle sonuçlanabilecek pek çok şeyden taviz verirler.

BALIK BURCU 

Merhametli, bencil olmayan ve partnerlerinin ihtiyaçlarına kendi ihtiyaçları yerine öncelik verme eğilimleri bazen dengesiz ilişkilere neden olabilir. Çatışmadan kaçınmak veya barışı korumak adına tek taraflı dinamikleri tolere edebilirler.

Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Oğlak ve Kova asla tek taraflı bir ilişki içinde olmayacaklar. Değerlerinin farkına varırlar ve kendi başlarına mutlu olabilmeleri için yollarına devam etmeye odaklanırlar. Sevildiklerini ve değer verildiğini hissettirebilecek yeni bir ortak aramayı bile düşünecekler.

Kaynak: Posta

 

 

16/05/2023 22:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.