Onlar duygularını sır gibi saklıyor

ads ads ads ads
10/06/2022

ads
Onlar duygularını sır gibi saklıyor

Bazı insanlar duygularıyla yüzleşemezler. Mümkün olan her şekilde duygusal olarak incinmekten kaçınmak için duygularını kalplerinin derinliklerine sokarlar. Duygularını ifade etmek, reddedilme, ihanet ve acıyla yüzleşme ve kabul etme gücüne sahip olmanız gerektiği anlamına gelir ancak savunmasız olmaktan korkanlar, aşk duygularını saklamayı tercih ederler. Astroloji, kişinin kişiliğini 12 zodyak işaretine dayanarak kolayca belirleyebilir. Bu nedenle, 'Seni seviyorum' demekte zorlanan bu burçlar listesi onun davranışlarını anlamanıza yardımcı olabilir.

BAŞAK

Çok fazla analiz yapar İlişkisini mükemmelleştirmek için çok fazla zaman harcar ve bu konuda en baştan beri eleştirel bir bakış açısı vardır. Her şey (ona göre) tam olmadan karşı tarafa sevgisini belli etmez. Karşı tarafa sevgisini ifade etme şansı bırakmaz.

İlişkinizin nasıl olması gerektiğine dair kafasında bir şekil vardır ve bu süreçte değişikliklere uyum sağlayamaz.

AKREP

Duygusal bağlantılar söz konusu olduğunda her zaman gardını yüksek tutar. Her zaman bir kişinin nedenleri hakkında derin düşünür. Birine 'seni seviyorum' demekte gerçekten zorlanır çünkü bir kere söylediğinde işler ters giderse acı çekebilir. Sadık kalbi birine bağlanmaktan korkuyor.

YAY

'Seni seviyorum' demekten kaçınır çünkü bu, ilişkide eğlenceli ve sıradan bir gidişat olasılığını ortadan kaldırır. Biriyle ciddi olmaktan kaçınmaya çalışıyor ve üç sihirli kelimeyi söylemek, bir bağlılığı mühürlemek anlamına gelir ve yaylar özgürlük sınırlarının daralmasından korkar.

Bu aynı zamanda onların sorumluluk sahibi yapısından da kaynaklanabilir. Yaylar bir söz verdiğinde en iyi şekilde yapmak ister ancak bu sorumluluğu almaya hazır olduklarını bilmeleri lazım.

OĞLAK

Aşka kolay kolay inanmaz, özellikle de güven ve sadakatle bu kadar çok mücadele ederken.

Eşiyle arasına sorunlar yaratabilecek profesyonel sınırları kişisel yaşamına da koyma eğilimindedir. Duygularını ifade ederek başkalarının ne kadar savunmasız olduğunu bilmesini istemez.

KOVA

Başkaları tarafından incitilmekten çok korkuyor ve bu yüzden güçlü bir insan olmak adına duygularını geri tutuyor.

Her adımını ikinci kez düşünüyor çünkü sevdikleri de dahil herkesin amacını sorgulama alışkanlığı vardır.

10/06/2022 18:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Onlar duygularını sır gibi saklıyor
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.