Onlara bulaşmayın her an her şeyi yaparlar

ads ads ads ads
19/01/2023

ads
Onlara bulaşmayın her an her şeyi yaparlar

Manyak insanlarda denge yoktur. Onlardan her an her şeyi bekleyebilirsiniz. Kolay anlaşılmayan yapılarından dolayı zorlanırsınız. Ama çok eğlenceli oldukları kesin. Peki kim bu manyak burçlar? İşte yanıtı...

Çılgın, deli, eğlenceli... Onlarla yaşamak güzel olabilir ama bir anda kalpten de gitme ihtimaliniz var. Peki bu burçlar? İşte duygu düşünceleri bir anda yerle bir olan 3 burç...

İKİZLER

Deli dolu ve hayatın akışına kendisini bırakan İkizler burcu insanı inanılmaz eğlencelidir. İkizler burcuyla sürekli yaşamak zor olabilir ama arada görüşüldüğünde tadından yenmez. Onların hazır cevap oluşu zekalarının kanıtıdır.

KOÇ

Hareketli, cesur ve aklına koyduğunu yapmada dünya markasıdır Koçlar. Koç burçların rotası kafalarının dikidir. Onlar dikteye gelmezler. Herkes deli dese de içlerinde büyük bir akıl vardır.

BOĞA

Yapacaklarının sınırı olmayan Boğa engellemeleri aşar. Onlara yapamazsın demeniz yeterlidir. Sonra Boğanın yapabileceklerine bir göz atın. Boğalar ruhlarındaki bu çılgınlığı ise en fazla yakınlarına gösterirler.

19/01/2023 22:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Onlara bulaşmayın her an her şeyi yaparlar
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.