Onur Buldu’dan rol için büyük fedakarlık

Oyuncu Onur Buldu, 'Bayi Toplantısı' filmi için saçlarının ortasını kazıttı. Yeni görüntüsüyle gerçek bir "küçük esnaf" olan Buldu'yu görenler şaşkınlığa uğradı.

ads ads ads ads
19/10/2019
HK

ads
Onur Buldu’dan rol için büyük fedakarlık

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği sezonun iddialı komedi filmi ‘Bayi Toplantısı'nda rol alan Onur Buldu, yeni imajıyla dikkat çekti.

Filmde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin'le başrolü paylaşan Buldu, film için saçlarını feda etti. Çekimler öncesinde saçlarının ortasını kazıyarak 20 yaş yaşlanmayı göz alan Buldu, yeni görüntüsüyle gerçek bir ‘küçük esnaf' oldu. Buldu'nun erkek tipi saç dökülmesinden mustarip karakteri, ‘Bayi Toplantısı'nın en komik karakterlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Üç beyaz eşya satıcısının mecburen gittikleri bir bayi toplantısında yaşadıkları birbirinden eğlenceli maceralarını konu alan komedide İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Onur Buldu ve Büşra Pekin'e; Safa Sarı, Çağla Demir, Müfit Kayacan ve Hakan Salınmış gibi oyuncular eşlik ediyor.

Ocak ayında vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri İstanbul ve Konya'da gerçekleştirildi.

19/10/2019 10:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Onur Buldu, haber, kıbruıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.