Orijinal Dünya markaları Girne’de

ads ads ads ads
13/06/2018

ads
Orijinal Dünya markaları Girne’de

Küçükuncular Şirketler Grubu bünyesine, muhteşem bir açılışla GİRNE CITY ve GİRNE STORE mağazalarını da ekledi. Girne Atatürk Caddesi’nde yer alan açılışa, ülkemizin seçkin işinsanları katıldı.

Prada, Dolce Gabbana, Bekenciaga, gibi seçkin bir çok markanın orijinal olarak yer aldığı mağaza, ülkede de bir ilk olma özelliği taşıyor. Küçükuncular Şirketler Grubu Direktörü Erdinç Küçükuncular, açılışta yaptığı konuşmada, katılan herkese teşekkür etti. Kısa sürede düzenlenen açılışa gelen herkesi ailesi gibi gördüğünü belirten Küçükuncular, bu sürede kendisine destek olan ailesine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Küçükuncular, özellikle modanın kalbi İtalya’da uzun süre dünya markalarını bir araya getirmek için, Kıbrıs’ta toplamak İçin çaba harcadığını anımsatarak, “kimse inanmak istemedi belki ama, bu mağazalar İçin çok çalıştık. Bu çaba, güzel bir mağaza doğurdu. Ülkemize gelen turistler ve marka giyinmeyi seven ülke insanımız İçin mükemmel bir alternatif yarattık. Bu mağaza hepimizin gurur duyacağı bir mağaza” dedi.

Mağazanın açılışını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, işinsanı Mehmet Çangar ve Türk Metal İş Başkanı Pevrul Kavlak birlikte yaptı.

13/06/2018 19:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Prada, Dolce Gabbana, Bekenciaga, Küçükuncular
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.