Otomotiv satış sonrasında nakit akışı problemi Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), üyesi olduğu satış sonrası sektörünün global çatı kuruluşu FIGIEFA’nın Covid-19 salgını ile ilgili anketinin sonuçlarını aktardı 29/06/2020 29/06/2020 14:09 Bu habere tepkiniz: Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
Türkiye'de Koronavirüs:165 kişi daha hayatını kaybetti, 6 bin 436 yeni 'vaka' tespit edildi HK TÜRKİYE
Tek şarjla 350 km yol kat eden KKTC'nin yerli otomobili Günsel test sürüşüne çıktı HK YAŞAM - OTOMOBİL Tek şarjla 350 kilometre yol kat edebilen GÜNSEL B9, toplamda 10 bin 936 parçanın bir araya gelmesiyle üretildi.
Greenpeace: Elektrikle şarj edilebilen hibrit araçlar 'kuzu postuna bürünmüş kurt' HK DÜNYA - OTOMOBİL Elektrikle şarj edilen bataryalara sahip hibrit (PHEV) araçlar, resmi test sonuçlarının gösterdiğinden iki buçuk kat daha fazla karbondioksit (CO2) emisyonuna neden oluyor.
İki Önemli Marka; Borusan Oto Kıbrıs ve City Park Homes Seçkin Konuklarını Ağırlamak İçin Hazırlanıyor HK YAŞAM - OTOMOBİL
'Volkswagen, üretim için Türkiye yerine Slovakya'yı radarına aldı' HK YAŞAM - OTOMOBİL Alman otomotiv devi Volkswagen'in (VW), Türkiye'de üretmeyi planladığı Passat modeli için Slovakya'yı düşündüğü iddia edildi
Ferrari ilk hibrit aracını tanıttı HK YAŞAM - OTOMOBİL İtalyan firma Ferrari sonunda elektrik teknolojisine kapısını açtı ve ilk elektrikli otomobili SF90 Stradale'i tanıttı.
Tesla’nın yeni otomobili 'Model Y' karşınızda! HK YAŞAM - OTOMOBİL Amerikalı elektrikli otomobil üreticisi Tesla, yeni modeli olan orta ölçekli SUV'si Model Y'yi tanıttı.
Peugeot üretilen 1,5 milyon 308 ve SUV 3008’i kutladı HK YAŞAM - OTOMOBİL Peugeot üretilen 1,5 milyon 308 ve SUV 3008’i kutladı.
'Tesla Model Y'nin resmi duyurusu bu yıl yapılacak HK YAŞAM - OTOMOBİL Musk, Model Y'nin 2020 yılında bir “üretim devrimine” yol açacağını belirtti