Oyuncular Game of Thrones'a kızgın!

ads ads ads ads
08/05/2019

ads
Oyuncular Game of Thrones'a kızgın!

Game of Thrones'un 4. bölümündeki gelişmelerden biri, Jessica Chastain'i hayal kırıklığına uğrattı.

Her yaptığıyla gündem yaratan "Game of Thrones", izleyici karşısına çıkan son bölümüyle, bu kez ünlü aktris Jessica Chastain'i kızdırdı.

Chastain, sosyal medya hesaplarından yayınladığı paylaşımda, diziyi, Sansa Stark ve Tazı arasında geçen bir diyalog üzerinden eleştirdi. Sansa Stark'ın, uğradığı cinsel saldırı sayesinde kendini keşfettiği ve güçlendiği imasının yapıldığı bu sahne yalnızca Chastain değil birçok eleştirmenden de tepki topladı.

The Last of the Starks adlı bölümde karşımıza çıkan bu sahnede, Sansa (Sophie Turner) ve Tazı (Rory McCann) karşı karşıya geliyor ve Tazı, Sansa'ya yıllar önce onunla birlikte King's Landing'ten ayrılmış olsaydı bu fiziksel ve duygusal acıların hiçbirini yaşamayacağını söylüyor.

Bunun üzerine Sansa, fitili ateşleyen şu yanıtı veriyor: "Littlefinger, Ramsay ve diğerleri olmasaydı, tüm hayatımı küçük bir kuş olarak geçirirdim."

Chastain ilgili sahneyi Twitter üzerinden şöyle eleştirdi: "Tecavüz, karakteri daha güçlü kılmak için kullanılacak bir araç değildir. Bir kadın, kelebeğe dönüşebilmek için önce kurban durumuna düşmek zorunda değildir. Küçük kuş her daim bir Anka'ydı. En başından beri kendi başına güçlüydü." Chastain'in tweet'i çok kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenildi.

08/05/2019 16:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Oyuncular Game of Thrones’a kızgın!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.