Ozan Güven için 'tutuklansın' talebi

Ozan Güven’den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor

ads ads ads ads
08/07/2020

ads
Ozan Güven için 'tutuklansın' talebi

Ozan Güven’den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor. Bulutsuz’un avukatı, Güven’in tutuklanması için dilekçe vereceklerini açıkladı.

6 aylık ilişkileri olaylı şekilde sona eren Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında sular durulmuyor.

Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ozan Güven, avukatı aracılığıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan itiraz dilekçesinde iddiaların tümünün gerçeğe aykırı olduğu, asıl şiddete maruz kalan tarafın Ozan Güven olduğu öne sürüldü.

DELİLLERİ KARARTMA İHTİMALİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Deniz Bulutsuz’un avukatı ise mahkemenin bu itirazı ciddiye almayacağına inandığını söyledi.

Avukat, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını da açıkladı: “Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.”


 

08/07/2020 08:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ozan güven, deni bulutsuz,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.