Özersay: Hükümet sağlık çalışanlarını tereddütsüz destek vermeli

ads ads ads ads
30/07/2021

ads
Özersay: Hükümet sağlık çalışanlarını tereddütsüz destek vermeli

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, hiç ara vermeden büyük bir fedakarlıkla emek veren sağlık çalışanları için hükümetin tereddütsüz bir şekilde destek vermesi gerektiğini kaydederek, vatandaşlara da "kendi tedbirimizi kendimiz almalı ve uymalıyız" diyerek çağrıda bulundu.

Sağlık çalışanları aylardır hiç ara vermeden büyük bir fedakarlıkla sabahlara kadar çalışıyor, hem fiziksel hem de psikolojik olarak ciddi bir yıpranmayı yaşıyor.

Hükümet kendi siyasi çekişmeleri uğruna bu insanların konsantrasyonunu bozacak, onları demoralize edecek, meşgul edecek tartışmalardan ve yaklaşımlardan derhal vazgeçmeli, çalışma düzenleriyle ve sağlıktaki ihtiyaçlarla (personel dahil) ilgili olarak tereddütsüz destek atışı yapmalıdır.

Halk olarak bizler de kendimize çeki düzen vermeliyiz, hükümet ne kadar da geniş yürekli, vurdumduymaz davranırsa davransın salgında artan günlük vakalarda önce kendimizi sorgulamalıyız, kendi tedbirimizi kendimiz almalı ve uymalıyız, en iyi korunma böyle olur, başkasından medet ummayın.

Lütfen hafife almayın, salgın devam ediyor ve bu işin şakası gerçekten yok!

30/07/2021 11:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Halkın Partisi, Kudret Özersay
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.