Özge Ulusoy ‘sihirli güçler’ini açıkladı

Model ve sunucu Özge Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin kendisine sorular sormasını istedi. Ulusoy, 'Gizli güçleriniz mi var?' şeklindeki soruyu da yanıtsız bırakmadı.

ads ads ads ads
04/12/2019
HK

ads
Özge Ulusoy ‘sihirli güçler’ini açıkladı

Zaman zaman aşk hayatıyla gündeme gelse de genellikle yoğun bir iş temposu içerisinde koşturan Özge Ulusoy, tüm bu koşturmaları arasında takipçileriyle etkileşimde kalmak adına sosyal medya paylaşımlarını da eksik etmiyor.

“GİZLİ GÜÇLERİNİZ Mİ VAR?”

Ulusoy, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden kendisine sorular yöneltmesini istedi ve içinden seçtiği birkaçını büyük bir samimiyetle yanıtladı. Güzel ismin yanıtladığı sorular arasında belki de en ilginçlerinden biri: “Televizyon programı, mankenlik, spor, bakım her şeye nasıl yetişiyorsunuz? Gizli güçleriniz mi var?” şeklindeki soru oldu. Ulusoy bu soruya şu yanıtı verdi:

“Zamanımı iyi değerlendiriyorum, planlı ve disiplinli yaşıyorum. Sağlığıma özen gösteriyorum, boş vakitlerini sevdiklerimle veya belgeseller dizilerim ve meditasyonla geçiriyorum. Bol spor ve seyahat yapıyorum. Sürekli şükrediyorum… işte sihirli güçlerim bunlar”

04/12/2019 10:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özge Ulusoy, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.