Özok Group: Bu süreci dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz

ads ads ads ads
09/02/2021

ads
Özok Group: Bu süreci dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz

Özok Group, açıklama yaparak Covid-19 sürecini dayanışma ile atlatılacağını söyledi. Özok Karantina Merkezi'nin Sağlık Bakanlığı’nın talebi ile 1 Eylül 2020 tarihinden beri hizmet verdiğini belirten Özok Group, büyük bir özveri ve risk altında çalışan personeline teşekkür etti. Özok Group, karantina merkezinde kalan ve gördükleri ilgiden teşekkür eden yüzlerce konuklarına  öncelikle geçmiş olsun diyerek teşekkür etti.

Özok Group’tan yapılan açıklama şöyle:

Özok Karantina Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın talebi ile 1 Eylül 2020 tarihinde beri hizmet vermektedir. Karantina Merkezinde çalışan tüm personel büyük bir risk altında özveriyle çalışmaktadır. Bu sadece bizim merkezimiz için değil bu doğrultuda çalışan tüm merkezlerde çalışan personel için geçerlidir. Başta sağlık çalışanları olmak üzere, polis teşkilatı, belediye çalışanları, basın, karantina merkezi yurtları ve karantina otellerinde çalışanlar, bu günler geride kalsın, herkes sağlığına kavuşsun diye can siperane olarak büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Öncelikle toplum olarak bütün bu insanlarımıza büyük bir teşekkür borçluyuz.

Özok Karantina Merkezi,  temaslı ve covid-19 testi pozitif çıkan ancak hastane ihtiyacı olmayan vatandaşların sürelerini geçirmek için geçici ikamet ettikleri bir merkezdir. Burada büyük bir özveri ve risk altında çalışan personelimize teşekkür ederiz. Merkezimizde kalan ve gördükleri ilgiden teşekkür eden yüzlerce konuğumuza öncelikle geçmiş olsun diyerek teşekkür ederiz. Bu sürecin herkes için zor olduğunu biliyor ve en kısa sürede geçmesi için Özok Group olarak elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bir kez daha duyuruyoruz.

Bu süreci dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Tüm merkezlerde kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz.

09/02/2021 15:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özok Group, Özok Karantina Merkezi
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.