Paket servisi yapacaklara belirli şartlar geldi!

Kudret Özersay, kurallara uymayanların para cezasına çarptırılabileceğini veya doğrudan kapatılabileceğini vurguladı; bu konuda kararlı olduklarını duyurdu

ads ads ads ads
29/04/2020

ads
Paket servisi yapacaklara belirli şartlar geldi!

Bakanlar Kurulu'nun Başbakan Ersin Tatar başkanlığında bugün yaptığı toplantı 6 buçuk saat sürdü ve alınan kararları Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay açıkladı.

Özersay, restoran, pastane, kafe ve büfelerin 15 Mayıs'a kadar kapalı kalacağını ancak Sağlık Bakanlığı'yla istişare edilerek ve çalışanlarına gerekli testleri yaptırmaları kaydıyla 11 Mayıs'tan itibaren eve servis hizmeti (paket servis) ve gidip alma uygulaması başlatabileceklerini kaydetti. Açılacak ve çalışmaya başlayacak yerlerin, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'nın yarın kamuoyuyla paylaşacağı kriterlere uygun çalışması gerektiğini vurgulayan Bakanlar Kurulu Sözcüsü Kudret Özersay, hijyen, maske ve mesafe kurallarından örnekler verdi.

Bu yerlerin sıkı denetleneceğini bildiren Özersay kurallara uymayanların para cezasına çarptırılabileceğini veya doğrudan kapatılabileceğini vurguladı; bu konuda kararlı olduklarını duyurdu.

29/04/2020 20:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bakanlar Kurulu, haber, kıbrıs, haberkibris, paket servs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.